Sport

Giovanni Becali, variantă surpriză pentru echipa națională: „De ce să nu mai avem un selecționer străin?”

Giovanni Becali a venit cu o variantă surpriză pentru echipa națională și se gândește la un selecționer străin pentru „tricolori”.
24.09.2022 | 10:15
Giovanni Becali varianta surpriza pentru echipa nationala De ce sa nu mai avem un selectioner strain
Giovanni Becali, variantă surpriză pentru echipa națională. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Impresarul a dat și un nume de selecționer pentru România, și anume Pedro Martins, demis recent de la Olympiakos Pireu.

Giovanni Becali, variantă surpriză pentru echipa națională

Giovanni Becali a oferit o variantă surpriză pentru banca tehnică a naționalei României, fiind de părere că „tricolorii” au nevoie de un selecționer străin în viitor.

ADVERTISEMENT

„Marco Rossi a venit la mine să îi găsesc o echipă de club din România, pentru că nu găsea nimic. De ce să nu-l ia pe ăsta care a plecat acum de la Olympiakos, pe Martins, antrenorul portughez.

După Campionatul European de acum trei ani, eu aș fi venit cu un italian sau cu un spaniol, care să facă tranziția asta a tinerilor de la U21”, a mai spus Giovanni Becali, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Trebuie adus un antrenor străin, dar nu ca Daum!”

Și MM Stoica a vorbit despre posibilitatea ca naționala României să fie condusă din nou de un selecționer străin, însă nu și-ar dor să mai vină pe banca tehnică a „tricolorilor” un antrenor precum Cristoph Daum.

„Eu cred că modelul maghiarilor e de urmat. Antrenorii buni români stau în afară pe milioane. Olăroiu stă pe bani foarte mulți, naționala nu poate concura cu cluburile respective.

ADVERTISEMENT

Trebuie adus un antrenor străin, dar nu un antrenor care uitase că e antrenor, cum a fost cu Daum”.

„Nu au nevoie de un salariu extraordinar. Vrei un antrenor ca să ce? Să fie ascultător? Nu trebuie să fie neapărat să fie român. N-ai nevoie de antrenor, ai nevoie de selecționer”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit și despre situația lui Dan Petrescu, despre care a spus că este liniștit la CFR Cluj: „E cu treaba lui, el au un singur jucător, adică Petrila. El e unul singur, ce să fac eu cu Petrila?

N-o să-l titularizeze niciodată pe Petrila, pentru că el vrea să joace cu fotbaliști experimentați, cu fotbaliști de 34 de ani. Vărul meu merge pe jucători tineri, aici îmi place, aici poți să faci bani. Dar Petrescu e foarte bine la Cluj”.

ADVERTISEMENT