Sport

Giovanni Becali, vizită-fulger pentru situația lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray. „Trebuie să luăm o decizie!” Exclusiv

Giovanni Becali a fost la Istanbul pentru a lămuri situația lui Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan de la Galatasaray. A explicat pentru FANATIK ce opțiuni au cei doi fotbaliști români.
30.06.2022 | 21:58
Giovanni Becali vizitafulger pentru situatia lui Alex Cicaldau si Olimpiu Morutan la Galatasaray Trebuie sa luam o decizie Exclusiv
Giovanni Becali, vizită-fulger la Istanbul privind situația lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Giovanni Becali a fost plecat pentru 24 de ore la Istanbul. Impresarul a dezvăluit discuția purtată cu Dursun Ozbek, noul președinte a lui Galatasaray și cu Okan Buruk, noul antrenor al formației „Cim-bom”.

Giovanni Becali, vizită-fulger la Istanbul privind situația lui Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan la Galatasaray

Giovanni Becali a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre vizita-fulger pe care a avut-o la Istanbul, explicând ce se va întâmpla cu Olimpiu Moruțan și cu Alex Cicâldău în următorul sezon la Galatasaray.

ADVERTISEMENT

Impresarul a refuzat să dea prea mare importanță zvonurilor presei din Turcia, conform cărora Olimpiu Moruțan ar urma să fie transferat la o echipă din liga a doua. Giovanni Becali spune că toată lumea de la club i-a vorbit frumos despre fostul fotbalist al FCSB-ului.

„Am fost plecat pentru o zi la Istanbul. Am ieșit seara la o discuție cu noul președinte, cu noul antrenor, Okan Buruk. Doream să știu ce se întâmplă cu românii noștri, cu Cicâldău și cu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Nu s-a luat nicio decizie. Ei mi-au vorbit bine inclusiv de Moruțan, pe care presa turcă l-a transferat în liga a doua. Moruțan e mai retras, dar e fotbalist. Au încredere în el!”, a declarat Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

  • 23 de ani are Olimpiu Moruțan
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Ar trebui să luăm o decizie în privința lui Cicâldău și Moruțan doar dacă nu intră în vederile antrenorului. Acum nu se știe”

Giovanni Becali a continuat și a explicat că noul antrenor al Galatei vrea să îi vadă la treabă pe toți jucătorii din lot, după care urmează să ia o decizie clară pentru următorul sezon.

În cazul în care tehnicianul va considera că Olimpiu Moruțan sau Alex Cicâldău nu îi sunt de folos, atunci se va căuta o soluție, însă totul se va decide abia după jumătatea lunii iulie, Galatasaray urmând să plece într-un turneu de pregătire în Austria.

ADVERTISEMENT

„Galatasaray pleacă în turneu de pregătire în Austria și toți jucătorii vor fi evaluați de Buruk. Până atunci nu se va lua nicio decizie.

Okan dorește să-i vadă pe toți, apoi va anunța președintele pe cine se va baza în noul sezon dintre cei care sunt deja la Galata.

Noi ar trebui să luăm o decizie în privința lui Cicâldău și Moruțan abia după jumătatea lunii iulie. Acum nu se știe. Iar asta doar dacă vreunul dintre ei nu intră în vederile antrenorului.

Dacă nu, au contract cu Galatasaray”, a spus pentru FANATIK Giovanni Becali, cel care i-a transferat pe ambii jucători la Galatasaray.

În sezonul trecut, Galatasaray a terminat pe locul 13 în campionat, cu 52 de puncte, mult sub așteptările fanilor.

  • 25 de ani urmează să împlinească Alexandru Cicâldău pe 8 iulie
  • 7.500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT