Giovanni şi Victor Becali, mai UNIŢI ca niciodată

Dupa ce si-au inchiriat palatele din Pipera, pe care primesc chirii de la o prestigioasa scoala privata, in valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro pe an, fratii Giovanni si Victor Becali s-au...
01.11.2014 | 14:50
Giovanni si Victor Becali mai UNITI ca niciodata
ADVERTISEMENT

Dupa ce si-au inchiriat palatele din Pipera, pe care primesc chirii de la o prestigioasa scoala privata, in valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro pe an, fratii Giovanni si Victor Becali s-au mutat in alte doua vile mai mici! Ei bine, casele in care cei doi locuiau inainte sa mearga la puscarie sunt “copii in miniatura” ale palatelor, care au curte comuna, semn ca cei doi frati sunt extrem de uniti!

1

Fratii Becali au fost mereu extrem de uniti si niciodata nu s-au despartit! Cei doi afaceristi detin doua proprietati spectaculoase, in cea mai buna zona din Pipera, pe Iancu Nicolae, inchiriate acum la o scoala privata.

ADVERTISEMENT

2

Dupa ce, in urma cu mai multi ani au inchiriat cele doua palate, fratii Becali s-au mutat in doua vile mai mici, care sunt un fel de “copii in miniatura” ale viloaielor in care isi desfasoara activitatea acum scoala.

3

Ce este foarte interesant insa este faptul ca nu doar cele doua palate imense inchiriate institutiei de invatamant au curte comuna, ci si cele doua vile mai mici in care fratii au locuit pana sa fie incarcerati. Inclusiv rondurile din fata vilelor sunt identice, atat la proprietatile inchiriate cat si la celelate vile mai mici.

ADVERTISEMENT

4

Chiar daca o buna perioada de vreme cei doi frati au fost certati cu varul lor Gigi, apropierea dintre ei a fost mereu evidenta! Acum, din curtea fratilor se poate ajunge, printr-o poarta, in cea a patronului Stelei.

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!