Fotbal international

Girona-Barcelona 0-2. Opt victorii consecutive pentru Messi și compania în La Liga! Video

27.01.2019 | 19:04
GironaBarcelona 02 Opt victorii consecutive pentru Messi si compania in La Liga Video

Barcelona a câștigat cu 2-0 partida jucată în deplasare cu Girona, reprezentând cel de-al 8-lea succes la rând pentru Messi și compania în campionat. Scorul a fost deschis surprinzător în minutul 10 de Nelson Semedo, aflat la primul său gol de la transferul la Barcelona.

Revenit ca titular după absența din Cupă, Messi a marcat la rândul său în minutul 69. Barcelona are 49 de puncte în 21 de etape, cu cinci peste Atletico. În următoarea rundă va evolua pe teren propriu cu Valencia.

Până atunci însă, catalanii încearcă să recupereze acel 0-2 suferit împotriva Sevillei, în sferturile de finală ale Cupei Regelui. Returul se joacă miercuri pe Camp Nou.

Min. 69 – GOOOOOOOL BARCELONA! Messi își trece și el numele pe lista marcatorilor

Min. 51 – Eliminare pentru Girona! Espinosa vede cel de-al doilea cartonaș galben și părăsește terenul

Min. 10 – GOOOOOOOL BARCELONA! Semedo marchează primul său gol pentru Barcelona, după 58 de partide disputate!

Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Girona - Barcelona
Echipe de start Girona – Barcelona

Meciul Girona – Barcelona se joacă duminică, 27 ianuarie, cu începere de la ora 17:15, în cadrul etapei cu numărul 21 din La Liga. Este un duel sută la sută catalan, între liderul campionatului și formația la care unul dintre acționari este fratele lui Pep Guardiola. Girona este venită de doi ani în prima divizie, dar a reușit repede să se acomodeze rigorilor și sezonul trecut s-a aflat chiar aproape de o prezență în Europa League. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul din La LigaBarcelona este liderul, având 46 de puncte, cinci peste Atletico Madrid și zece peste dușmanul de-o viață, Real Madrid. Girona s-a aflat în noiembrie pe locul 5, dar de atunci a luat-o vertiginos în jos, nemaireușind nici o victorie și coborând până pe locul 12, însă la numai patru puncte de primul loc retrogradabil, ocupat de Rayo Vallecano.

Girona – Barcelona Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Jocul Girona – Barcelona are loc duminică, 27 ianuarie, de la ora 17:15 pe stadionul Municipal Montilivi și va fi transmis pe micile ecrane atât de Digi Sport, cât și de Telekom Sport. Pentru cei care, din diverse motive, nu au posibilitatea de viziona partida dar au în față un computer, un laptop sau chiar telefonul mobil, pot urmări desfășurarea meciului în format LIVE VIDEO, accesând site-ul FANATIK.RO.

Girona - FC Barcelona. În tur a fost un neașteptat 2-2 pe Nou Camp. Bucuria celor de la Girona după un gol marcat
Girona – FC Barcelona. În tur a fost un neașteptat 2-2 pe Nou Camp. Bucuria celor de la Girona după un gol marcat

Între cele două echipe au avut loc până acum trei partide. În primul an Barcelona s-a distrat cu sora mai mică din Catalunya, 6-1 pe Nou Camp și 3-0 la Girona, însă, ultimul meci, jucat în acest sezon acasă la Messi și compania s-a terminat cu o semisurpriză, în sensul în care nu a existat un învingător. Girona a scos un 2-2 spectaculos și absolut meritat, jucând foarte ofensiv și punând mari probleme apărării blaugrana.

La Liga Live Stream pe FANATIK.RO

Pentru partida de duminică Barcelona nu poate conta pe accidentații Samuel Umtiti în apărare și Ousmane Dembele în atac, adică pe doi dintre cei trei jucători francezi, al treilea, Clement Lenglet fiind de mai multă vreme chiar înlocuitorul perfect pentru Umtiti. În atac, lângă Messi și Suarez se va afla Coutinho. Barcelona vine după eșecul de joi din Cupa Spaniei, 0-2 la Sevilla, într-un meci în care Messi a fost menajat. Cota la victorie a catalanilor este de 1,35. Cea a gazdelor este 8,50, iar remiza valorează 4,80. Un gol înscris de Girona, lucru posibil, are cotă 1,50.