Fotbal international

Girona-Real Madrid 1-3. Benzema, peste Hugo Sanchez în topul all-time al marcatorilor cu un gol genial! Video

01.02.2019 | 00:20
GironaReal Madrid 13 Benzema peste Hugo Sanchez in topul alltime al marcatorilor cu un gol genial Video

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Cupei Regelui, după 7-3 la general cu Girona. Madrilenii s-au impus fără emoții și la retur, Karim Benzema reușind o dublă în prima repriză.

Faza reușită în minutul 27 de Real Madrid a fost comparabilă cu fazele pe care marea rivală Barcelona le reușește de obicei. Grație celor două goluri, Karim Benzema l-a depășit pe Hugo Sanchez în topul marcatorilor all-time pentru Real, francezul ajungând la 209 reușite. Pentru Real a mai înscris și puștiul Marcos Llorente, la rândul său autorul unui gol superb.

În semifinalele Cupei Regelui s-au mai calificat Barcelona, Betis Sevilla și Valencia.

Min. 76 – GOOOOOOL REAL MADRID! Llorente înscrie

Min. 71 – GOOOOOOOL GIRONA! Porro reduce din diferență

Min. 43 – GOOOOOOL REAL MADRID! Benzema reușește dubla

Min. 27 – GOOOOOOOL REAL MADRID! Benzema deschide scorul

UPDATE. Echipele de start

Echipele de start Girona - Real Madrid
Echipele de start Girona – Real Madrid

Meciul Girona – Real Madrid se joacă joi, 31 ianuarie, cu începere de la ora 22:30 și contează ca retur al sferturilor de finală în Cupa Spaniei. Galacticii au câștigat primul joc, disputat în urmă cu o săptămână pe Santiago Bernabeu cu scorul de 4-2, dar antrenorul Santiago Solari cere echipei sale să plece la partida retur ca și cum s-ar începe de la scorul de 0-0. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Real Madrid se află în La Liga la zece puncte în urma liderului FC Barcelona, echipă care tocmai a distrus Sevilla cu 6-1 în alt sfert de finală și care pare clar a fi la acest moment cea mai bună din fotbalul spaniol. Prin urmare, atât Santiago Solari, cât și oficialii clubului și jucătorii știu că singura lor șansă de a mai cuceri un trofeu pe plan intern rămâne Cupa Spaniei, competiție pe care trebuie să o abordeze cu maxim de seriozitate.

Girona – Real Madrid LIVE STREAM și LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Partida Girona – Real Madrid are loc joi, 31 ianuarie, de la ora 22:30 pe satadionul Montilivi, acolo unde weekendul trecut Barcelona a trecut prin destule emoții până s-a impus în campionat. Cei de la Girona nu și-au pierdut speranța de a se califica, deși au de remontat două goluri. Nici un post de televiziune din România nu a preluat drepturile de difuzare ale Cupei Spaniei, deci meciul nu va putea fi vizionat pe micile ecrane. Puteți intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Luka Modric lăsat la odihnă de Santiago Solari

Noutățile pentru Santiago Solari sunt revenirile în lot a doi jucători care au fost accidentați: portarul Keylor Navas și atacantul Marcos Asensio, dar ambii se vor afla doar pe bancă. Santiago Solari l-a lăsat din nou în afara lotului, așa cum a făcut-o în ultimele două meciuri, turul cu Girona în Cupă și victoria de la Barcelona, cu Espanyol, în campionat, pe singurul jucător adus în iarnă, Brahim Diaz, de la Manchester City. Însă și Balonul de Aur 2018, croatul Luka Modric, a rămas acasă, pentru a se odihni. În fine, Odriozola a fost păstrat ca fundaș dreapta pentru partida cu Alaves, din weekend, din campionat, pentru că atunci Carvajal va fi suspendat. Cota lui Real Madrid la victorie este de 1,70, egalul 4,40, iar victoria gazdelor 4,60.

Girona - Real Madrid. Sergio Ramos, fundașul golgeter a marcat și în meciul tur cu Girona
Girona – Real Madrid. Sergio Ramos, fundașul golgeter a marcat și în meciul tur cu Girona