Carousel hot news

Giuleştenii au dat afară 10 jucători! Care sînt ţintele pentru retur

Dănuţ Perjă, team-managerul Rapidului, a dezvăluit că formaţia giuleşteană este interesată de serviciile a patru jucători de super clasă. "Avem ca scop să aducem jucători cît mai...
05.12.2014 | 19:13
Giuleştenii au dat afară 10 jucători! Care sînt ţintele pentru retur
ADVERTISEMENT

Dănuţ Perjă, team-managerul Rapidului, a dezvăluit că formaţia giuleşteană este interesată de serviciile a patru jucători de super clasă. “Avem ca scop să aducem jucători cît mai valoroşi. Pe Daniel Niculae, Costin Lazăr, Cristian Săunaru îi dorim pentru că ştiu spiritul Rapidului. Avem nevoie de ei, dar depinde dacă ei vor accepta propunerile clubului. Avem în vedere şi alţi jucători şi vom face, conform regulamentului, adrese către acele cluburi. Vom încerca să îi aducem în lot din această iarnă”, a declarat Perjă.

La rîndul său, antrenorul Rapidului, Marian Rada a declarat: “Alex Ioniţă II are timp să îşi revină în formă dacă s-ar întoarce. E un jucător foarte talentat, crescut aici, şi-a tatuat numele Rapidului pe umăr sau omoplat, deci ştie ce se cere aici. Cred că s-a luat legătura cu Astra, altfel nu se deschidea discuţia. Ar fi păcat să nu plece de acolo dacă nu are şanse să joace, pentru că e tînăr. A fost la un moment dat şi în lotul naţional de tineret, dar a pierdut acel tren. Ar fi cazul să se întoarcă şi să redevină acel Ioniţă pe care îl cunoşte toată lumea şi care seamănă ca joc cu Iordănescu atunci cînd era activ”.

Conducerea din Grant a reziliat în ultimele zile, pe cale amiabilă, contractele a zece jucători: Sebastian Cojocnean, Alexandru Mişa, Dan Săndulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurenţiu Buş, Nicolae Milinceanu, Cătălin Doman, Andrei Dăruială şi Iulian Roşu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri