GATA! Rapid are PATRON! Moraru, prezentat OFICIAL

Valerii Moraru a confirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a preluat 75 % din acţiunile Rapidului....
26.07.2014 | 13:59
GATA Rapid are PATRON Moraru prezentat OFICIAL
ADVERTISEMENT

Valerii Moraru a confirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a preluat 75 % din acţiunile Rapidului.

“Urmează o perioadă grea, dar sînt conştient că vom reuşi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost lîngă mine. Noi am venit cu o ofertă, sîntem deschişi la negocieri şi sper ca în zilele apropiate să facem o ultimă tranzacţie. Am solicitat ca foştii acţionari să rămînă lîngă noi. Toţi vor un viitor frumos al Rapidului. Inclusiv Zamfir şi Cristescu. Sper ca pînă miercuri, joi să finalizăm partea a doua a tranzacţiei. Am înţeles că domnul Massone a promis că aduce cinci milioane de euro. Îl aşteptăm lîngă noi, dar să vină cu bani. Am fost la mai multe meciuri ale Rapidului, îmi place mult atmosfera. Rapid are un potenţial mare. Vom face tot posibilul să salvăm situaţia. Avem deja un contract de 1.5 milioane de euro. Şi voi face un împrumut clubului de 2.500.000 lei. Am preluat 75 % din acţiuni. Ar fi fost păcat să dispară acest club. Sper să ieşim cît mai repede din insolvenţă”, a spus Moraru.

ADVERTISEMENT

Noul patron al giuleştenilor a dezvăluit ce clauză are Ionel Ganea în contractul semnat cu Rapid.

“Ganea are un obiectiv: în primele zece etape să obţină 17 puncte. Avem mai multe oferte de la impresari străini. Vom decide săptămîna viitoare. Familia m-a încurajat să preiau clubul Rapid. A fost, practic, singura tranzacţie pe care am făcut-o în care am avut girul tuturor membrilor familiei mele. Cel mai important lucru este ca jucătorii să aibă salariile la zi. Voi merge astăzi la meci împreună cu familia şi prietenii. Am speranţe de la partida cu Steaua, altfel jucătorii nu mai aveau de ce să intre pe teren. Datoriile curente ale Rapidului sînt 2.7 milioane de euro şi ar mai fi apoi încă trei, patru milioane. Brandurile mele au contracte de sponsorizare cu Dinamo, Astra, Chiajna. Vom analiza acest lucru şi vom lua o decizie. “, a spus Moraru.

ADVERTISEMENT

UPDATE 12:24 Angelo Massone nu a renunţat definitiv la ideea de a prelua Rapidul. Italianul susţine că are acte care dovedesc că el este noul proprietar. Mai mult, Massone a dezvaluit că ar fi investit o sumă importantă pentru a redresa situaţia echipei din Giuleşti.

“Adrian Zamfir a semnat un contract cu mine, definitiv, nu preliminar. Evident că mă consider proprietar la Rapid. Investiţia în acest moment, cu datorii şi cheltuieli curente, s-ar fi ridicat la 5 milioane de euro. Azi am primit un telefon de la un club care s-a arătat disponibil să-l împrumute pe Brănescu la Rapid, dacă aş fi preluat echipa. Brănescu e un portar care a fost dorit şi de Steaua şi de Dinamo”, a spus Massone pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

Gruparea din Grant are, în sfîrşit, un nou patron! Valerii Moraru a bătut palma cu Adrian Zamfir şi a preluat pachetul majoritar de acţiuni al clubului. Noul finantator din Giuleşti este proprietarul companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei şi s-a angajat să vireze în conturile echipei o primă tranşă de 500.000 de euro.

De altfel, astăzi, începînd cu ora 14:00, Rapid va organiza o conferinţă de presă în care îşi va prezenta componenţa noului acţionariat.

ADVERTISEMENT

moraru

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

Tags: