Carousel hot news

Pancu: “Rapid va fi în Liga I săptămîna viitoare”

UPDATE 21.30 La întîlnirea cu fanii aflaţi în greva foamei pe stadionul Giuleşti a ajuns şi Daniel Pancu. El le-a promis fanilor că săptămîna viitoare Rapid va fi iar în Liga 1. "S-a mai...
09.08.2013 | 20:45
Pancu:
ADVERTISEMENT

UPDATE 21.30 La întîlnirea cu fanii aflaţi în greva foamei pe stadionul Giuleşti a ajuns şi Daniel Pancu. El le-a promis fanilor că săptămîna viitoare Rapid va fi iar în Liga 1. “S-a mai întîmplat şi în alte ţări, că m-am mai informat. Şi cred că ar fi o soluţie foarte bună pentru Rapid şi corectă să revină în Liga 1. Să jucăm în 20 de echipe. S-a ajuns departe, pentru că nici în 2013 nu sînt nişte regulamente clar stabilite, care să se respecte şi e normal să se ajungă la dezmăţul ăsta. (…) Nu cred că se va întâmpla asta (n.r. – ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să demisioneze). Totuşi ar trebui să fie luat în considerare acest semnal foarte important al suporterilor rapidişti şi să aibă cît mai mulţi adepţi. Concret, Rapidul va fi în Liga I săptămîna viitoare”, a spus Pancu.

Nicolae Cristescu, tehnicianul Marian Rada şi mai mulţi jucători rapidişti, între care Daniel Pancu, Emil Dică şi Andrei Ciolacu, i-au vizitat, vineri seară, pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei, la stadionul Giulesti-Valentin Stanescu.

“Sănătatea fanilor e marea noastră problemă. Am discutat cu fanii şi nu vor să renunţe la acest protest, deşi starea lor se agravează. Cineva trebuie să răspundă pînă la urmă. Ei sunt hotărîţi să continue acest protest”, a declarat Cristescu pentru Mediafax.

ADVERTISEMENT

Rasism, la colet. Steliştii le-au trimis muşschi ţigănesc şi ciocolată “Rom”

La stadion, fanii au avut parte şi de o surpriză neplăcută venită de la rivalii din Ghencea. Aceştia le-au trimis un colet semnat “Eugen Grigore” (un fost şofer care a omorît 24 de ţigani în anii 70 pentru că a bănuit că aceştia i-au ucis, la rîndul lor, familia). Steliştii din Peluza Sud le-au trimis ciocolată “Rom”, muşchi tigănesc şi seminţe pentru păsări. Rapidiştii nu au gustat gluma şi le-au aruncat la gunoi. Cele două galerii urmau să se întîlnească la meciul direct de sîmbăta trecută, însă partida a fost anulată de FRF după decizia TAS de a anula barajul. Rapid a fost trimisa în Liga a doua, iar Chiajna va juca în locul ei.

Rapidiştii le-au răspuns steliştilor cu un banner dur, afişat în Giuleşti: “Coletele voastre nu ne INMoaie, mai bine le expediaţi şefilor voştri la pîrnaie”.

ADVERTISEMENT

Rapidiştii au mai inscripţionat cîteva mesaje dure: “FRF/LPF = La Piovra. Căutăm un Corrado Cattani”, “Decizii incredibile luate de o gloată de hoţi, dacă justiţia nu e oarbă, la puşcărie cu toţi”, “Distrugeţi echipe cu tradiţie în spate… în curînd în Liga I rămîn comune şi sate”, “Îndurăm foamea, luptînd pentru dreptate… pentru că în Giuleşti există unitate”, “Farul, Craiova, Progresul, Sportul, Piteşti şi Timişoara: astăzi în Giuleşti… mîine în toată ţara”, “La noi mocirlă, abuzuri şi jocuri trucate! Mafia rămîne, fotbalul mare e departe… Sandule fă-ţi valiza, se va face dreptate”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri