Fotbal intern

Giuleștenii se întorc la baza Pro Rapid! Când încep lucrările de recondiționare

21.12.2018 | 09:58
Giulestenii se intorc la baza Pro Rapid Cand incep lucrarile de reconditionare

Primăria Sectorului 1 a ajuns la un consens cu Ministerul Finanțelor pentru trecerea bazei Pro Rapid în gestiunea sa, astfel că revenirea giuleștenilor acolo reprezintă acum doar o chestiune de timp.

Anunțul făcut de GSP este ultima veste bună dintr-un an grozav pentru rapidiști, care și-au îndeplinit toate obiectivele, cu o singură excepție: Cupa României. Aceștia sperau la un parcurs cât mai îndelungat în competiție, însă au fost eliminați surprinzător de Turnu Măgurele.

Giuleștenii se întorc la baza Pro Rapid

Lucrările de recondiționare a bazei Pro Rapid vor începe în prima parte a anului 2019. Baza construită de George Copos a ajuns într-o stare deplorabilă, după ce nimeni nu s-a mai ocupat de îngrijirea sa câțiva ani buni.

Această revenire ar reprezenta un mare câștig pentru Rapid, care va fi nevoită să-și dispute meciurile de acasă pe stadionul din Regie, aflat la rândul său într-o stare deplorabilă.

Când încep lucrările de recondiționare
Când încep lucrările de recondiționare

An bun pentru Rapid

Arena Giulești intră în proces de remodernizare deoarece face parte din proiectul pentru EURO 2020, acolo unde România trebuie să găzduiască mai multe meciuri din faza grupelor. Nu se va juca însă pe Giulești, ci aici naționalele care ne vor vizita țara se vor antrena.

Rapid a început anul 2018 perfect, promovând în Liga a 3-a în detrminentul rivalei Steaua, echipă pe care a învins-o totdată în finala Cupei României, faza pe București. Clubul și-a recăpătat identitatea în instanță, iar majoritatea suporterilor rapidiști s-au îndreptat spre această echipă, deși o mică parte susțin acum o echipă din Liga a 5-a, Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului.

În Liga a 3-a, Rapid se descurcă ceva mai greu, însă a început să lege victoriile de când Daniel Pancu l-a înlocuit pe Constantin Schumacher pe banca tehnică. Rapid e prima în clasament, cu 38 de puncte, învingându-și deja principalele contracandidate în cursa pentru promovare.

Tags: