“STAROSTELE” din Giuleşti e sigur de POSTUL care i-ar CONVENI cel mai mult

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
17/07/2015, 10:25
“STAROSTELE” din Giuleşti e sigur de POSTUL care i-ar CONVENI cel mai mult

Preşedinte-jucător sau simplu suporter în tribună, Daniel Pancu rămîne acelaşi rapidist incurabil pe care îl doare ce se întîmplă cu echipa giuleşteană. Pe care nici nu concepe să nu o vadă din nou în prima ligă după doar un sezon la matineul eşalonului secund.

“Promovarea nu poate fi ratată, mai ales dacă vor fi două serii în Liga 2. Nu văd nici un adversar puternic pe partea asta cu Moldova, că nu ne-or trimite să jucăm cu UTA, la Arad! Din spusele patronului, buhetul va fi undeva pe la 1,5-1,6 milioane de euro”, a declarat “Pancone”.

EXCLUSIV! Dinamovist ARESTAT pentru VIOL! 4 ani cu EXECUTARE!

În ceea ce priveşte postul său viitor, în iarbă sau la birou, oricum numai în Giuleşti, Daniel Pancu este convins că prezenţa sa pe teren ar ajuta mai mult decît rolul de preşedinte.

“Din punctul meu de vedere, ţinînd cont de strategia de la Rapid, care presupune 10-12 jucători tineri, plus 7-8 străini şi încă 2-3 fotbalişti mai vechi, sînt convins că prezenţa mea ca jucător lîngă ei ar ajuta mai mult decît ca preşedinte”, a spus (încă) atacantul rapidist.

STEAUA. EXCLUSIV! Rădoi, întăriri în staff. VEZI CINE A VENIT!

 

 

Închide ×