Life

Giulia Anghelescu, anunț de ultimă oră la 24 de ani de la destrămarea trupei Candy! Exclusiv

Giulia Anghelescu face un anunț trist, în exclusivitate pentru FANATIK, pentru fanii trupei din care a ieșit în urmă cu 24 de ani.
23.05.2024 | 13:15
Giulia Anghelescu anunt de ultima ora la 24 de ani de la destramarea trupei Candy Exclusiv
Giulia Anghelescu, anunț despre soarta trupei Candy. Foto: Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu a făcut o mărturisire în exclusivitate pentru FANATIK despre trupa Candy, cu care a avut un succes răsunător în urmă cu 24 de ani.

Giulia Anghelescu nu mai vrea să audă de trupa Candy. Reuniunea, imposibilă!

În timp ce o serie de formații la modă în anii 2000 au revenit de doi ani încoace pe marile scene, inventându-se chiar festivaluri pentru a readuce în actualitate hituri vechi, se pare că nu vom vedea niciodată reunirea fetelor de la Candy.

ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu a fost întrebată dacă ar mai urca pe aceeași scenă cu Claudia Pavel, Selena, Monica Andrei sau Elena Vasilache, fostele sale colege. Artista a spus cu fermitate că nu își dorește să reînvie acel proiect. Diplomată, Giulia ne-a declarat că și-ar dori ca fanii să păstreze imaginea trupei așa cum era atunci.

„Nu! Nu! (n. red.: întrebată dacă revine și Candy, așa cum s-a întâmplat cu Sweet Kiss, Andre sau alte trupe cunoscute de la noi) Eu cred că trupa noastră trebuie să rămână în amintirea oamenilor așa cum era atunci. Nu-mi doresc deloc să se altereze imaginea pe care o aveam.

ADVERTISEMENT

E o imagine care a rămas, uite, și după 24 de ani. Vreau să fie acea imagine în continuare în memoria fanilor, lucru care mă bucură foarte mult. Aș vrea să păstrăm imaginea trupei așa”, a declarat Giulia Anghelescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Așadar, Giulia nu vrea să mai audă de trupa din care a făcut parte, având în vedere că a dat lovitura și ca artistă solo, având, de-a lungul anilor, o serie de colaborări fructuoase. Giulia a cântat, la un moment dat, și cu DJ Project, printre alții.

ADVERTISEMENT

Giulia și Vlad Huidu vor să călătorească mult vara asta. Ce vrea să facă artista înainte să plece din țară

Chiar în perioada asta cântăreața pregătește lansarea unei melodii cu care vrea să cucerească publicul. Vedeta n-are o dată clară pentru noua ei melodie: „Ar trebui să lansez piesa nouă, nu știu când. O lansez probabil undeva vara asta”.

Giulia Anghelescu ne-a mai spus că după ce își lansează piesa, îl bagă pe soțul ei, Vlad Huidu, în ședință, căci vrea să călătorească destul de mult în vara asta: „Sper să ne apucăm să ne facem cât mai multe planuri de vacanță. Încă nu ne-am făcut niciun plan. E o perioadă foarte aglomerată, dar cu siguranță vara asta vom pleca destul de mult”.

ADVERTISEMENT

Prezentă zilele trecute la avanpremiera filmului „Furiosa” din Saga Mad Max, Giulia a recunoscut când ”o apucă dracii”. Se pare că momentele în care nu deține controlul asupra lucrurilor pe care le are de dus la bun sfârșit o înfurie la culme!

Când devine Giulia furioasă și ce nu mănâncă pentru a arăta bine: „Sunt liniștită din punctul ăsta de vedere”

„Furioasă mai sunt și eu din când în când atunci când am niște task-uri (sarcini) de dus la capăt și atunci când nu dețin eu controlul în totalitate. Când se întâmplă să nu duc sarcinile la bun sfârșit, atunci devin furioasă. Nu sunt furioasă neapărat pe mine sau pe ceilalți, cât pe situație”, a mai spus Giulia pentru FANATIK.

Cântăreața ne-a spus, în final, care e plăcerea ei vinovată în materie culinară, dat fiind că arată mai bine ca niciodată la cei 39 de ani pe care îi are: „În afară de paste nu am nicio plăcere vinovată la capitolul mâncare. Eu nu sunt cu dulciurile, așa că, slavă Domnului, sunt liniștită din punctul ăsta de vedere”.

ADVERTISEMENT