Life

Giulia Anghelescu, întrebată de controversele legate de cumnatul ei, Șerban Huidu: „Orice s-a scris ne-a apropiat mai tare”

Giulia Anghelescu a spus în ce fel i-a afectat relația scandalurile în care a fost implicat cumnatul ei, Șerban Huidu. Vedeta este căsătorită cu Vlad, fratele fostului realizator de la Cronica Cârcotașilor.
18.02.2022 | 11:43
Giulia Anghelescu intrebata de controversele legate de cumnatul ei Serban Huidu Orice sa scris nea apropiat mai tare
Giulia Anghelescu, întrebată despre controversele cumnatului Șerban Huidu. Foto: Youtube/ Prima TV
ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu a fost invitată în emisiunea Oanei Radu de pe Youtube, unde a vorbit, printre altele, despre felul în care și-au pus amprenta controversele legate de cumnatul ei, Șerban Huidu.

Cântăreața a spus că relația cu soțul ei, Vlad, nu a fost afectată de scandalul apărut în urma accidentului lui Șerban, în urma căruia au murit trei persoane.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul subiect sensibil care l-a avut protagonist pe fostul coleg al lui Mihai Găinușă, însă orice s-ar fi scris sau s-a întâmplat cu acesta, Giulia nu și-a văzut cariera sau căsnicia în pericol.

Giulia Anghelescu, despre controversele iscate de Șerban Huidu. I-a fost afectată căsnicia cu Vlad?

„Nu m-a afectat. Orice articol s-a scris sau s-a spus despre vreun membru al familiei noastre ne-a apropiat și mai tare relația. Nu am avut… Nici cariera nu mi-a afectat-o. Indiferent ce s-ar fi întâmplat, aș fi știut să trec peste, să manageriez situația”, a declarat Giulia Anghelescu la „Detectorul de minciuni”.

ADVERTISEMENT

Poligraful i-a dat dreptate Giuliei, ceea ce înseamnă că artista a spus adevărul legat de felul în care s-a răsfrâns asupra ei acel episod dramatic din familia soțului ei.

Giulia a vorbit și despre relația pe care o are cu Vlad Huidu, întrebată dacă au existat momente în care au existat neînțelegeri, cum este firesc în orice cuplu.

ADVERTISEMENT

Momentul în care România a intrat în lockdown a fost adevăratul test al căsniciei cu Giulia. Ca mai toată lumea, a fost nevoită să stea în casă non-stop cu partenerul ei.

La început, Giulia avea reticențe că va rezista, dar perioada stării de urgență a fost proba căsniciei sale solide.

ADVERTISEMENT

Lockdown-ul, test pentru mariajul ei

„Am zis: mna, dacă supraviețuim o săptămână… Pentru noi, lockdown-ul a fost cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla.

Dinamica relației s-a schimbat mult, pentru că am stat împreună. Înainte nu stăteam foarte mult împreună”, a relatat Giulia.

Muziciana a vorbit și despre cariera ei muzicală. Ușor resemnată, a spus că nu mai are așteptări pe partea de muzică. Este de părere că nu ar mai putea egala succesul pe care l-a avut cândva și este foarte împăcată cu această idee.

„Cred că mă bucură atât de tare că s-a întâmplat. Efectiv, nu îmi mai doresc. Prioritățile s-au schimbat”, a spus Giulia despre cariera ei muzicală.

 

ADVERTISEMENT