News

Giulia, mai SEXY ca niciodată! Vezi cum arată

In ultimul an, Giulia Anghelescu facut tot posibilul sa ajunga la dimensiunile pe care le avea inainte de a naste. Insa, fara sa isi dea seama a inceput sa slabeasca necontrolat si a ajuns la un pas...
30.09.2014 | 13:04

In ultimul an, Giulia Anghelescu facut tot posibilul sa ajunga la dimensiunile pe care le avea inainte de a naste. Insa, fara sa isi dea seama a inceput sa slabeasca necontrolat si a ajuns la un pas de anorexie. Acum, artista si-a stabilizat greutatea.

1

Au trecut trei ani de cand Giulia Anghelescu i-a daruit lui Vlad Huidu o frumusete de fetita. De atunci, cantareata a facut eforturi uriase pentru a slabi si pentru a reveni la formele care au ajutat-o sa isi castige celebritatea. Dornica sa dea jos kilogramele acumulate, Giulia a tinut o dieta stricta, combinata cu multe exercitii fizice. Tocmai de aceea, la un moment dat, artista a inceput sa slabeasca necontrolat, ajungand sa cantareasca mai putin decat si-a dorit.

2

Vazand ca a ajuns numai piele si os, Giulia a renuntat imediat la regimul alimentar si a incercat sa se stabilizeze. A reusit cu greu, iar acum este multumita ca s-a ingrasat doua kilograme: “Da, am slabit cam mult, insa incerc sa revin la greutatea dorita. Cand imi propun ceva, iese exact asa cum imi doresc. La un moment dat nu eram multumita de felul in care aratam, asa ca am facut tot posibilul sa imi modelez corpul. Nu am vrut numai sa fiu slaba, ci si tonifiata. Acum sunt cat de cat bine, am reusit sa iau in greutate doua kilograme. Sunt relativ multumita de felul in care arat, insa am de gand sa mai lucrez la acest capitol”, a declarat solista.

0-295881-giulia_anghelescu

fete-calendar-2052

Giulia-2000x3000

giulia-anghelescu-19072011

sursa: cancan.ro