Life

Giulia Anghelescu vrea la America Express alături de soțul ei? Ce spune vedeta despre provocarea Antena 1

Giulia Anghelescu a vorbit despre participarea la America Express alături de soțul ei. S-ar părea că vedeta nu ar spune ”nu” unei astfel de provocări.
08.05.2023 | 07:58
Giulia Anghelescu vrea la America Express alaturi de sotul ei Ce spune vedeta despre provocarea Antena 1
Giulia Anghelescu vrea la America Express alături de soțul ei? Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, ar putea participa la America Express? Vedeta a vorbit despre provocarea celor de la Antena 1, dar și despre întrebările pe care le-a tot primit din partea fanilor săi.

Ce spune Giulia Anghelescu despre participarea la America Express

Giulia Anghelescu formează un cuplu de mai bine de zece ani cu Vlad Huidu. Cei doi au împreună o familie superbă, însă relația lor a avut, evident, suișuri, dar și coborâșuri. La un moment dat, cei doi au fost și despărțiți pentru o perioadă de aproape doi ani.

ADVERTISEMENT

Iată însă că problemele dintre cei doi și-au găsit rezolvarea. Mai nou, cuplul ia în calcul și participarea la America Express, sau cel puțin așa a dat de înțeles vedeta. Într-un interviu acordat celor de la cancan.ro, Giulia Anghelescu a vorbit despre provocarea de la Antena 1.

Vedeta recunoaște că a fost întrebată constant de fanii ei dacă va participa la America Express. Mai mult de atât, nu puțini sunt cei care au spus că și-ar dori să îi vadă pe ea și pe Vlad Huidu în faimoasa competiție.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Giulia Anghelescu are câteva rețineri. Vedeta spune că soțului ei i-ar fi cel mai probabil frică să plece cu ea. De asemenea, aceasta este și atașata de copii destul de tare, astfel că nu știe dacă ar putea sta departe de ei atât de mult timp.

Chiar și așa, Giulia Anghelescu speră ca măcar la 50 de ani să prindă curaj. Astfel, sunt șanse mari ca la un moment dat să o vedem în competiția America Express, alături de soțul ei, Vlad Huidu.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

”Cred că-i e frică lui să plece cu mine. Habar nu am. De curând, am fost întrebată pe Instagram. Mi-a scris foarte multă lume, că ar dori să ne vadă acolo. Dar, sincer, eu sunt foarte atașată de copii și încă nu mă pot gândi serios dacă aș putea pleca așa departe de ei. Dar niciodată să nu spui niciodată. Vom vedea, poate prind curaj pe la 50 de ani, măcar”, a spus vedeta, pentru cancan.ro, întrebată dacă ar pleca cu soțul la America Express.

Și totuși cum se înțeleg cei doi având în vedere despărțirea din trecut? Giulia Anghelescu spune că ea și soțul ei au găsit echilibrul perfect. Niciunul dintre ei nu se mai enervează atât de repede. Iar dacă se întâmplă asta, lucrurile se redresează rapid.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, vedeta recunoaște că după mai bine de un deceniu împreună, cei doi se cunosc foarte bine. Astfel, fiecare are grijă să nu îl enerveze pe celălalt. De asemenea, ambii parteneri comunică foarte bine și își expun mereu punctul de vedere.

ADVERTISEMENT