Life

Giulia Nahmany, anunț despre participarea la Fermă. Ce susține despre tensiunile dintre concurenți

15.10.2020 | 13:45
Giulia Nahmany anunt despre participarea la Ferma Ce sustine despre tensiunile dintre concurenti
Giulia a spus adevărul despre rolul de fermier-șef
ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany a făcut un anunț foarte important despre participarea ei în cadrul competiției de la Fermă, Orășeni vs. Săteni.

În ultima perioadă au existat tensiuni între concurenți, pe care aceasta a dorit să le explice, mai ales în fața fanilor. Totodată, aceasta alături de Gabi Toader au fost eliminați chiar din primele ediții, iar astfel au trecut în echipa “bandiților”, fiind nevoiți să facă față unor provocări deloc simple.

ADVERTISEMENT

Giulia și-a explicat comportamentul avut în ultima vreme, ce nu a fost deloc privit cu ochi buni de către ceilalți participanți rămași în competiție. Vedeta a fost adesea aspru criticată, iar de curând s-a ales și cu rolul de fermier-șef, în cadrul celei mai noi ediții difuzate de PRO TV.

Cum și-a explicat Giulia Nahmany comportamentul de la Fermă

Odată reveniți la ferma din Cocani, Giulia și Gabi Toader vor prelua frâiele din competiție prin rolurile de fermieri-șef. Totodată, Giulia Nahmany a dorit să își explice modul în care s-a comportat în ultima vreme și de ce a reacționat într-un mod pe care telespectatorii l-au considerat adesea nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tensiunile par să se fi iscat și după ce Paul Diaconescu a părăsit competiția, iar Mihaela Rădulescu nu a ținut cont de decizia lăsată de acesta în bilet și a numit alți concurenți drept fermier-șef.

Giulia Nahmany a simțit nevoie să se explice și a dat vina pe condițiile de stres pe care le-a resimțit în cadrul competiției difuzată de PRO TV. Aceasta a fost nevoită să petreacă o perioadă în pădure și să își improvizeze condițiile de trai.

ADVERTISEMENT

“Uneori, în condiții grele sau de stres prelungit, ajungem să reacționăm în feluri care nu ne caracterizează. Asta s-a întâmplat și pentru mine la Fermă și nu sunt deloc mândră de comportamentul meu de «fermier-șef».

Giulia Nahmany, anunț despre participarea la Fermă. Ce susține despre tensiunile dintre concurenți
Giulia Nahmany a făcut un anunț neașteptat despre participarea la Ferma Vedetelor, pe Instagram

Cuvintele nu pot fi retrase oricât de mult le-am regreta, însă eu cred că e important să ai curajul să te privești cu sinceritate după ce ai acționat greșit și să recunoști asta. Progresul e posibil doar prin conștientizare, iar voi știți deja că eu îmi doresc să evoluez constant.

ADVERTISEMENT

Îmi pare nespus de rău dacă v-am dezamăgit, e în natura noastră umană să greșim. Când voi avea ocazia, o să vorbesc mai mult despre acest subiect. Vă multumesc că mă urmariți și că sunteți alături de mine. Cu sinceritate, Giulia”, a fost mesajul vedetei din postarea formulată pe Instagram.

ADVERTISEMENT