Life

Giulia Nahmany, după ce tatăl ei a murit. Anunțul a fost devastator pentru concurenta din Ferma Vedetelor

17.09.2020 | 12:52
Giulia Nahmany dupa ce tatal ei a murit Anuntul a fost devastator pentru concurenta din Ferma Vedetelor
Momente de doliu pentru Giulia Nahmany, de la Ferma Vedetelor
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Ferma Vedetelor a întâmpinat momente dramatice, după ce tatăl ei s-a stins.

Bărbatul se numea dr. Itshak Nahmanya și a avut anumite probleme medicale, în ultimii ani, care din păcate și-au spus cuvântul. Tatăl vedetei PRO TV locuia în Israel.

Giulia Nahmany de la Ferma Vedetelor se află în doliu, fiind profund afectată de momentele foarte triste.

ADVERTISEMENT

Clipe de doliu pentru Giulia Nahmany, după ce tatăl ei a murit

În vârstă de 37 de ani, vedeta nu poate să asiste la funeralii, deoarece se află în competiția de la PRO TV. Giulia Nahmany a fost însă eliminată din cadrul competiției, alături de Gabi Toader.

Cei doi nu au fost trimiși acasă, ci transformați în “haiduci”. Ceea ce-a însemnat că organizatorii i-au trimis într-o pădure, în cadrul emisiunii Ferma, Orășeni vs. Săteni, din apropierea locației de filmare.

ADVERTISEMENT

Tatăl Giuliei Nahmany a decedat cu o zi în urmă, fiind confirmat și de către echipa de la PRO TV. Blondina a primit veștile în mod dur cât se afla încă pe platoul de filmare. Vestea pare să o fi distrus pe vedetă și este cunoscut că tatăl acesteia suferea de anumite probleme medicale.

Dr. Itshak Nahmany s-a stins la vârsta de 68 de ani, locuind în Israel. Nici situația de pandemie în plină desfășurare nu a făcut ca Giuliei Nahmany să îi fie mai ușor să poate ajunge în țara sa natală pentru a putea să asiste măcar la înmormântare. Dacă ar fi aterizat în respectiva țară, din România, nu ar fi putut ajunge direct la funeralii, deoarece ar fi trebuit să petreacă 14 zile în carantină, cum recomandă autoritățile din toate țările.

ADVERTISEMENT

Tatăl Giuliei Nahmany a murit cu o zi în urmă, iar întreaga echipă de la Ferma Vedetelor i-a fost alături acesteia, pentru a putea trece cât mai ușor de greutățile întâmpinate. Decesul neașteptat din familie a dat-o total peste cap pe concurentă și a fost confirmat de către reprezentanții postului.

Giulia Nahmany, după ce tatăl ei a murit. Anunțul a fost devastator pentru concurenta din Ferma Vedetelor
Tatăl Giuliei Nahmany de la Ferma Vedetelor a decedat cu o zi în urmă, la 60 de ani

“Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma, Orășeni vs. Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile.”, au transmis cei de la PRO TV.

ADVERTISEMENT