ADVERTISEMENT
Life

Giulia Nahmany, propusă pentru eliminarea de la Ferma. Cum a reacționat blondina

Autor: Alexa Serdan | 28.09.2020 | 19:07
Giulia Nahmany, propusă pentru eliminarea de la Ferma. Cum a reacționat blondina
Giulia Nahmany, propusă pentru eliminarea de la Ferma. Cum a reacționat blondina. Sursa foto: Instagram.com

Giulia Nahmany este o femeie puternică și s-a înscris în competiția „Ferma. Orășeni vs Săteni” pentru a-și depăși limitele. Frumoasa blondină a suferit enorm că nu a fost acceptată de ceilalți concurenți, o perioadă foarte bună de timp făcând parte dintre „bandiți”.

ADVERTISEMENT

După mai bine de 12 ore petrecute departe de probele din Ferma, vedeta a fost propusă pentru eliminare, vestea nefiind una foarte bună pentru ea. Foarte aproape de a părăsi show-ul de la Pro TV, frumoasa vedetă a mărturisit că a fost judecată greșit de ceilalți.

Actrița nu acceptă un refuz fiind de părere că restul concurenților au văzut tăria care zace în ea și au considerat-o un adversar de temut. Giulia Nahmany este conștientă că nu poate fi pe placul tuturor, motiv pentru care încearcă să nu ia nimic personal.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany, despre propunerea de eliminare din show-ul Ferma

Când am fost propusă pentru eliminare m-am simțit foarte dezamăgită și supărată în același timp. Mă pregătisem psihic să intru în Fermă și nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reușesc să văd ferma absolut deloc. 

Am simțit că sunt judecată greșit. Dar, după câteva minute m-am gândit că poate așa trebuia să se întâmple și că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv”, a mărturisit blondina la scurt timp după ce a fost propusă pentru ieșirea din Ferma, relatează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță este de părere că nu poate fi iubită de toată lumea, deși oricui i-ar plăcea acest lucru. Giulia Nahmany este convinsă că a fost respinsă de colegii din show-ul de la Pro TV pentru că majoritatea concurenților nici măcar nu o cunosc personal.

Îmi este clar că este imposibil ca toată lumea să mă iubească, deși mi-ar plăcea. Suntem cu toții diferiți și tocmai aici este frumusețea.

ADVERTISEMENT

Când ești persoană publică trebuie sa fii pregătit și conștient că întotdeauna vor apărea comentarii care ar putea să te rănească sau să te lezeze în vreun fel sau altul. Secretul meu este că nu iau nimic personal și învăț să mă detașez de aceste energii negative.

Din păcate, există foarte multe răutăți, dar eu știu că sunt o persoană bună, iar majoritatea oamenilor nu mă cunosc personal”, a completat vedeta despre experiența avută în Ferma, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!