Giurgiuvenii au dat cărţile pe faţă: “Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
21/08/2016, 22:47
Giurgiuvenii au dat cărţile pe faţă: “Trebuie să recunoaştem că au fost mai buni!”

Astra Giurgiu a fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-5, în Gruia, iar campionii recunosc că s-au gîndit la meciul cu West Ham din Liga Europa. Florin Lovin susţine că jucătorii lui Vasile Miriuţă au fost mai buni decît cei de la Astra.

De partea cealaltă, Daniel Niculae, atacantul Astrei, dă vina pe arbitraj şi speră ca scorul din meciul cu CFR Cluj să nu se mai repede în următoarele partide.

“Şi ratarea penalty-ului este un motiv pentru care s-a ajuns la acest rezultat ruşinos. Trebuie să recunosc că adversarul a fost mai bun şi să închei subiectul. A fost o seară foarte urîtă pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe pentru că nu avem timp să plîngem. Nouă ni s-a părut că a fost penalty la faza cu Teixeira. Trebuie să fim bărbaţi şi să mergem mai departe. Noi sîntem vinovaţi pentru ceea ce s-a întîmplat. Este prea mult ca o echipă să facă trei panalty-uri într-un meci. Astăzi nu ne-a ieşit nimic şi trebuie gestionată această înfrîngere cu atenţie. Trebuie să vedem ce greşeli s-au făcut şi să nu se mai întîmple aşa ceva. Nu cred că avem timp să ne plîngem. Trebuie să ne revenim foarte repede şi să facem un meci foarte bun la Londra”, a spus Lovin.

“Nu mă aşteptam să pierdem. După ce am văzut în prima repriză nu meritam să pierdem. Cred că meciul s-a jucat pe finalul reprizei atunci cînd a fost penalty la Teixeira şi nu l-am primit. Ăsta este fotbalul şi trebuie să învăţăm şi din eşecuri. Este o înfrîngere usturătoare şi să învătăm din asta. Mergem la Londra şi sperăm să ne revenim. Un meci nu e la fel ca celalalt. Trebuie să recunosc că ne-am gîndit la meciul cu West Ham şi nu am intrat pe teren concentraţi. Trebuie să punem punct după acest meci şi să nu repetăm greşelile şi în meciurile următoare. Le-am spus arbitrilor că poate au greşit, că e un lucru normal, dar problema e că în prima repriză s-a greşit împotriva noastră şi în a doua repriză la fel. Au fost două interpretări greşite împotriva noastră. Arbitrajul a fost unul destul de slab. Nu neapărat că a fost împotriva noastră. A fost slab! Marius Şumudică ne lipseşte. Atunci cînd a fost lîngă noi am jucat bine. Ne-am fi dorit să fie alături de noi şi sperăm să-l avem pe bancă în meciul cu West Ham, dar nu acesta a fost motivul pentru care noi am pierdut cu CFR Cluj”, a spus Niculae.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×