Fotbal intern

Giurgiuvenii, LĂUDAŢI de patron! Un jucător al CFR-ului a intrat în SPITAL!

Ioan Niculae şi-a lăudat jucătorii după victoria împotriva lui CFR Cluj, situaţie destul de rar întîlnită din partea omului de afaceri, în timp ce Vasile Miriuţă a anunţat că...
27.04.2014 | 16:23
Giurgiuvenii, LĂUDAŢI de patron! Un jucător al CFR-ului a intrat în SPITAL!
ADVERTISEMENT

Ioan Niculae şi-a lăudat jucătorii după victoria împotriva lui CFR Cluj, situaţie destul de rar întîlnită din partea omului de afaceri, în timp ce Vasile Miriuţă a anunţat că accidentarea lui Chanturia este una foarte gravă.

“Toată stima pentru jucătorii mei, că au ştiut cum să se mobilizeze împotriva unui adversar atît de puternic, precum este CFR Cluj. Este o victorie foarte muncită, un meci cu multă sudoare, cu multă ambiţie. Yazalde a făcut un meci bun, dar toţi au jucat bine. De plecări nu discut decît la sfîrşitul campionatului. A fost frustrantă acea eliminare timpurie, dar revăzînd faza se vede că decizia a fost una categorică. Din punctul meu de vedere, Yazalde ar trebui să rămînă, însă doar pentru un preţ corect, nu pentru cît cere Braga. Yoda e un caz mai special, dar sper să se şlefuiască la noi. Vacile campioane dau şi 45 de litri de lapte pe zi, dar mai dau şi din coadă uneori”, a declarat Ioan Niculae pentru DolceSport.

ADVERTISEMENT

“Nu am ce să-i reproşez lui Cadu, adevărul este că am jucat slab azi. Noi am riscat pe final, era şi normal, pentru că voiam să egalăm. Ne pare rău că am pierdut iar, după ce căpătaserăm o anumită constanţă în ultimele etape. Chanturia nu mai poate călca pe picior, nu ştiu ce are, îl vom duce la spital“, a comentat şi Vasile Miriuţă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri