Anunţul SERII: “Am înţeles că Budescu va fi al nostru! S-a antrenat cu noi!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
31/07/2016, 23:59
Anunţul SERII: “Am înţeles că Budescu va fi al nostru! S-a antrenat cu noi!” GALERIE FOTO

Astra Giurgiu a remizat cu Pandurii Târgu Jiu, la Severin, scor 0-0. După meciul cu gorjenii, campioana care are doar un punct din două partide, va pleca spre Copenhaga, acolo unde va juca manşa a doua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Secundul Petre, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr. au comentat jocul echipei giurgiuvene şi au criticat programarea acestei partide:

“E bine că n-am pierdut. Mergem la Copehnaga să încercăm calificarea. Întotdeauna Pandurii a avut jucători buni, eu le mulţumesc pentru tot tuturor. Acum mă interesează ce se întîmplă la Astra şi să ieşim din pasa asta proastă la meciul cu Copenhaga. Eu cu Herea sîntrem prieteni de mici. Şumudică e suspendat din viaţa sportivă două luni, n-am mai văzut aşa ceva. Nu este simplu să joci fără antrenor pe bancă”, a spus Săpunaru.

“A fost o temperatură ridicată, nu ne simţim bine. Atît noi cît şi Pandurii sîntem echipe care reprezentăm ţara în Europa şi cred că ar fi trebuit să jucăm în altă zi sau de la ora 21:00 ca să ne protejeze. Avem un program greu, se acumulează oboseală. Temperatura de acolo sper să ne trezească. Nu am avut probleme de comunicare cu Săpunaru şi Oros. Fundaşii mei au fost cei mai buni, nu au greşit astăzi”, a spus Silviu Lung.

“Ambele echipe s-au străduit să facă un joc acceptabil, dar temperatura a fost imposibilă. Două echipe care au jucat două meciuri grele şi am fost puşi să jucăm de la 17:30. Cred că nu există niciun campionat ca al nostru. “, a spus Cristi Petre.

Revine Budescu!

Secundul lui Marius Şumudică a vorbit despre revenirea lui Constantin Budescu:

“Am auzit că Budescu e al Astrei, aşa am înţeles, vom vedea dacă de la 1 august va fi al nostru. El s-a antrenat deja cu noi”, a spus Petre.

Ştirea MOMENTULUI

Craiova – Concordia 0-1. Rezumatul partidei de pe “Ion Oblemenco”. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×