Giurgiuvenii nu şi-au pierdut speranţa: "Mergem în Danemarca să le punem probleme!"

Cristian Petre, secundul lui Marius Şumudică, a vorbit despre meciul disputat de Astra contra formaţiei FC Copenhaga, scor 1-1. Acesta a dezvăluit ce probleme au întîmpinat campionii României şi susţine că vor merge să le facă probleme danezilor în manşa retur din turul al treilea al Ligii Campionilor.

"Şumi nu poate lua legătura cu echipa şi eu trebuie să le acord încredere, să le dau indicaţii, dar toate acestea cu acordul lui Şumudică. Ne mai întîlnim ca să discutăm în legătură.

Nu mai înţeleg nimic. Dacă UEFA îţi dă OK-ul că poate sta pe banca tehnică, atunci de ce FRF nu-l lasă. A vorbit cu cei de la UEFA şi nu apare pe lista celor suspendaţi. A fost un meci greu, cu o echipă incomodă. Defensiv am făcut un joc perfect, dar nu am avut încredere pe faza de atac. Nu am reuşit să-i punem în dificultate. A trebuit să jucăm cu Nico aproape tot meciul, deşi el a venit după o accidentare.

Filipe Teixeira a jucat şi el tot meciul. William De Amorim intră mai greu în meci cînd vine de pe bancă. Am dorit să jucăm cu doi închizători şi am renunţat la De Amorim. Săpunaru nu este pus la punct cu condiţia fizică, dar ne-a ajutat foarte mult cu experienţa lui. Am înţeles că Budescu se va prezenta la antrenamente de săptămîna viitoare. Mergem în Danemarca să le punem probleme. Presiumea o să fie la ei pentru că nu sînt invincibili pe teren propriu", a spus Cristian Petre.