Giurgiuvenii, pericol pentru olteni: “Întîlnim o adversară valoroasă!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
04/08/2016, 15:42
Giurgiuvenii, pericol pentru olteni: “Întîlnim o adversară valoroasă!”

Gheorghe Mulţescu, tehnicianul celor de la CS Universitatea Craiova, a declarat că partida împotriva giurgiuvenilor, de sîmbătă, de la ora 19.00, nu o să fie una uşoară pentru olteni.

“Întîlnim o adversară valoroasă, joacă la ea acasă, e campioană. Un adversar rănit, după înfrîngerea de la Copenhaga, dar, cu atît mai mult, va fi periculos pentru că va dori să îşi ia revanşa faţă de propriii suporteri, să cîştige şi să aibă şanse mari la cîştigarea campionatului. Sînt toate premisele pentru un meci tare, ambele echipe abordează meciul la victorie.

Au vrut să închidă zona centrală cu trei jucători puternici, dar au neglijat zonele laterale, unde au şi avut de suferit şi au primit goluri. Totuşi, este devreme să tragem concluzii. S-a văzut şi anul trecut, Astra a jucat foarte bine pe finalul campionatului, apoi în play-off, aşa că e prematur să ne exprimăm”, a declarat Mulţescu.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×