Fotbal intern

Este oficial! Giuseppe De Luca a semnat cu CFR Cluj. Foto

07.07.2018 | 22:23
Este oficial Giuseppe De Luca a semnat cu CFR Cluj Foto

CFR Cluj caută noi întăriri pentru preliminariile Ligii Campionilor, iar campioana României este foarte aproape să aducă un jucător Italian considerat cândva o mare speranţă a fotbalului din peninsula.


UPDATE, ora 22:20 Giuseppe de Luca a semnat înţelegerea cu CFR Cluj. Informaţia a fost confirmată de jurnaliştii italieni.


Potrivit jurnaliştilor italieni, CFR Cluj este aproape să îl ia pe Giuseppe de Luca, un fotbalist care în urmă cu câţiva ani era un jucător cu mult potenţial în Serie A. Atacantul de 26 ani este aproape să ajungă în Gruia sub formă de împrumut. Fotbalistul care are o înălţime de numai 1,68 metri a fost încântat de posibilitatea de a juca chiar şi în grupele Ligii Campionilor, motiv pentru care ar accepta o mutare la campioana României.

Giuseppe De Luca, titular în Serie A la 20 de ani, acum vine la CFR Cluj după ce cariera lui s-a stins

Giuseppe De Luca a crescut din punct de vedere fotbalistic la Varese, de unde Atalanta l-a transferat în 2012, la 20 de ani. El a evoluat pentru gruparea din Bergamo timp de două sezoane, perioadă în care a reuşit 6 goluri în Serie A, în 35 de prezenţe. Ulterior, a fost împrumutat la Bari şi Vicenza, în Serie B, înainte de a fi vândut în 2017 la Virtus Entella, formaţie alături de care a retrogradat în Serie C, la finalul ultimului sezon. De Luca a marcat 7 goluri în 37 de meciuri, care nu au fost însă suficiente pentru ca echipa din Liguria să continue în liga a doua.

De Luca ar veni la CFR Cluj la solicitarea noului antrenor, Edi Iordănescu. De Luca este un fost internaţional de tineret al Italiei.