Fotbal intern

Giusi Tesoriere, femeia care l-a convins pe Gigi Becali să-l țină pe Mihai Bălașa la FCSB! “L-am iertat!” GALERIE FOTO cu femeia care l-a făcut tătic pe fundaș

04.08.2019 | 10:43
Mihai Bălașa și Giusi Tesoriere. Italianca l-a convins pe Gigi Becali să-l țină pe fundaș la FCSB

Mihai Bălașa avea zilele numărate la FCSB după ce a primit cartonașul roșu în meciul pierdut de vicecampioana României în fața celor de la Alashkert, scor 2-3, în turul 3 preliminar al Europa League, dar Gigi Becali a decis ca fundașul să revină în primul 11 al “roș-albaștrilor” pentru meciul cu Astra Giurgiu din etapa a 4-a din Casa Pariurilor Liga 1, partidă care are loc luni, 5 august, de la ora 21.00.

Giusi Tesoriere, femeia care l-a convins pe Gigi Becali să-l țină pe Mihai Bălașa la FCSB

Imediat după meciul pierdut de FCSB în fața lui Alashkert, Gigi Becali anunța că Mihai Bălașa nu va mai juca niciodată în tricoul vicecampioanei României. Latifundiarul din Pipera s-a răzgândit și a decis să îi mai dea o șansă internaționalului român. Patronul FCSB-ului a luat această decizie după ce a aflat că Mihai Bălașa a devenit tătic.

“L-am iertat! Uite, o să joace luni. Dacă i-a născut iubita, trebuie să vedem că e bucuros luni! Să joace ca lumea. Trebuie să fie bucuros, să joace bine”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru PRO TV.

Giusi Tesoriere, iubita lui Mihai Bălașa

Giusi a lăsat Italia pentru Mihai Bălașa

Mihai Bălașa trăiește o poveste de iubire cu Giusi Tesoriere, o italiancă pe care a cunoscut-o în perioada în care juca în Italia. Imediat după ce a semnat cu FCSB, fundașul i-a cerut iubitei sale să se mute în București pentru a-i fi alături. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a venit în România. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Fundașul cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 și are un contract valabil până în decembrie 2021. Mihai Bălașa a bifat 77 de meciuri în tricoul vicecampioanei României și a dat un gol. Pe parcursul carierei a mai jucat pentru FC Viitorul, Trapani Calcio, Roma Primavera și FC Crotone, iar pentru echipa națională a României a bifat 6 selecții.

Tags: