Fotbal international

Glasgow Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi: „Un talent uriaș. O să vedeți în doi ani cine va fi!”

26.04.2020 | 21:55
Glasgow Rangers ia decis soarta lui Ianis Hagi Un talent urias O sa vedeti in doi ani cine va fi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști români și a reușit să impresioneze la Glasgow Rangers, formație unde este împrumutat de belgienii de la Genk.

Michael Beale, secundul lui Steven Gerrard, a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi și se declară încântat să continue colaborarea cu fiul „Regelui”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, aproape de un transfer definitiv la Rangers

Ianis Hagi este din nou aproape de un transfer definitiv la Rangers, Michael Beale, antrenorul secund al echipei, a făcut anunțul în privința mijlocașului român: Avem opțiunea să-l cumpărăm. Ianis este la noi și vrea să rămână aici. Devine un om în toată firea, este un talent uriaș și are o tehnică grozavă.

Lovește mingea bine atât cu piciorul stâng, cât și cu dreptul și are capacitatea de a da pase. Are momente de magie! Se poate observa că este născut cu talent, are asta în sânge.

ADVERTISEMENT

Cred că în următorii doi sau trei ani – acum este puțin în spatele lui Ryan Kent și Joe Aribo – în doi ani vă dați seama unde va fi din punct de vedere fizic? Are un mental bun, vede pasele, înțelege tacticile și se descurcă bine cu mingea la picior”.

„Eu sunt încântat să lucrez în continuare cu el. Poate obține orice își dorește în timpul meciurilor. Este vorba doar despre a găsi clubul potrivit și cred că Rangers este acesta. Ne potrivim perfect cu cerințele lui actuale!”, a mai spus Michael Beale.

ADVERTISEMENT

Ianis este dorit și de Lazio

Jurnaliștii italieni de la „La Lazio siamo noi” notează că Ianis Hagi este o variantă pentru echipa pregătită de Simone Inzaghi: „Ianis Hagi a fost propus la Lazio. El joacă la Rangers, unde este împrumutat de la Genk. Scoţienii îl pot cumpăra, dar românul vrea să joace într-un campionat mai puternic”

Costă 5-6 milioane de euro transferul său. Ianis este un jucător tehnic, imprevizibil în duelurile unu la unu, ştie cum să lovească foarte bine de pe loc. Este total diferit de Giroud (n.r. – alt jucător urmărit de Lazio).

ADVERTISEMENT

O evaluare atentă este necesară pentru întărirea atacului care a înscris 74 de goluri în acest sezon până acum”, au mai scris jurnaliștii italieni.

ADVERTISEMENT