Fotbal intern

Glasgow Rangers, mesaj de felicitare pentru Hagi jr: ”Grozavă realizare, Ianis”

18.11.2020 | 11:54
Glasgow Rangers mesaj de felicitare pentru Hagi jr Grozava realizare Ianis
ADVERTISEMENT

Echipa națională de tineret a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2021, iar clubul Glasgow Rangers a ținut să-l felicite pe Ianis Hagi.

România a remizat Danemarca, scor 1-1, și a încheiat între cele mai bune cinci reprezentate de pe locul secund al grupelor și merge pentru a doua oară la rând la un turneu final de Euro.

ADVERTISEMENT

Competiția va avea loc în martie 2021, iar tricolorii își vor afla adversarii în data de 10 decembrie a acestui an. Încă nu se cunosc urnele valorice din care vor fi extrase echipele, însă criteriile în baza cărora se vor stabili acestea ar putea să ne avantajeze.

Ianis Hagi, felicitat de Glasgow Rangers după calificarea la Euro 2021

La scurt timp după tricolorii mici au obținut calificarea la Euro 2021, clubul scoțian Glasgow Rangers a făcut o postare pe contul de Twitter în care l-a felicitat pe căpitanul naționalei noastre, Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

”Felicitări pentru Ianis Hagi, care și-a condus țara către Campionatul European U21. Grozavă realizare, Ianis”, este mesajul scoțienilor pentru jucătorul revenit la reprezentativa U21 după o pauză de mai bine de un an.

În ciuda faptului că tricolorii au reușit să se califice pentru a doua oară la rând la un turneu final de Euro, fostul internațional Ciprian Marica nu s-a declarat încântat de jocul făcut de Ianis Hagi în partida de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

”Eu aștept foarte multe de la Ianis Hagi și nu m-aș grăbi să zic că sunt mulțumit de evoluția lui. Așteptam mai mult de la un decar, așa cum bine spunea și tatăl lui. El trebuie să dea pase decisive, să marcheze goluri, iar lucrul ăsta nu se întâmplă. Vrem să vedem realizări mai mari de la el”, a declarat Marica la Pro X.

”E clar că presiunea este foarte mare, pur și simplu prin faptul că se numește Hagi. Numărul 10 te obligă să fii printre cei mai buni, iar Ianis Hagi mai are de crescut. Mă așteptam de la el să facă diferența, cu toții poate ne așteptam, dar totuși l-am văzut de multe ori neinspirat, ezitant. Are potențial, fără dar și poate, dar trebuie să o arate pe teren”, a menționat fostul atacant.

ADVERTISEMENT

Cu 27 de ani în urmă, pe 17 noiembrie 1993, naţionala mare a României reuşea o calificare răsunătoare în ultimul meci al preliminariilor. La Cardiff, în faţa a 40.000 de galezi, Hagi şi compania învingeau Ţara Galilor şi obţineau biletele pentru Cupa Mondială din SUA.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 13,00 este cota pentru ”x și peste 3,5 goluri” la meciul Irlanda de Nord – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT