Sport
notix pixel id

Gloria Bistrița, decimată de COVID-19: “Doar două jucătoare din 20 n-au avut simptome”. Exclusiv

11.11.2020 | 10:52
Gloria Bistrița, decimată de COVID-19:
Gloria Bistrița, decimată de COVID-19: "Doar două jucătoare din 20 n-au avut simptome". Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Gloria Bistrița este o echipă decimată de noul coronavirus după turneul de la Sf. Gheorghe de săptămâna trecută. Nu mai puțin de 21 de cazuri pozitive au fost descoperite după turneu, iar participarea la etapa de la București a fost pusă sub semnul întrebării.

Focarul a fost descoperit la prima testare după încheierea turneelor de la Sf. Gheorghe, acolo unde s-au desfășurat patru etape din Liga Florilor. Echipa lui Horațiu Pașca a fost cea mai afectată, deși s-au mai descoperit cazuri la SCM Craiova sau CSM Slatina.

Astfel, ultimul meci al Gloriei Bistrița din acest an, împotriva lui SCM Râmnicu Vâlcea, nu se va mai disputa. Confruntarea era programată joi, pe 12 noiembrie, însă oficialii bistrițenilor au luat decizia în dimineața zilei de miercuri să nu facă deplasarea.

ADVERTISEMENT

Gloria Bistrița, decimată de COVID-19. Nu se prezintă la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea

Horațiu Pașca a vorbit pentru FANATIK despre situația complicată prin care trece Gloria Bistrița și spune că majoritatea jucătoarelor au prezentat simptome de COVID-19 după ce au fost depistate pozitiv la noul coronavirus:

“Încă nu știm dacă vom putea face deplasarea la București. Miercuri dimineața (n.r. azi) luăm o decizie, în funcție de ce jucătoare vom avea. Teoretic, vom putea alinia și două jucătoare care s-au vindecat, însă rămâne de văzut dacă pot să joace.

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă am respectat toate regulile, tot ne-am infectat. Cel mai important acum este să se refacă fetele”

Doar două fete din 20 n-au avut simptome. Majoritatea au resimțit răceli puternice, ca o gripă agresivă. Din fericire, fetele se simt mai bine și sper să fie ok în curând. Pentru meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea am avea la dispoziție 9 jucătoare dacă vor putea reveni și cele două de care v-am vorbit.

Nimeni nu poate prevedea așa ceva. Chiar dacă am respectat toate regulile, tot ne-am infectat. Cel mai important acum este să se refacă fetele. Eu n-am avut nimic, din fericire sunt bine. Să aveți grijă”, a transmis Pașca.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa din Bistrița, meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea trebuia să fie ultimul din acest an. Acum, Gloria intră în vacanță până în ianuarie când speră să reducă ecartul față de primele clasate din Liga Florilor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik