Fotbal intern

Gloria Buzău, veste proastă înainte de meciul cu FCSB. Trei fotbaliști au COVID-19

25.11.2020 | 15:10
Gloria Buzau veste proasta inainte de meciul cu FCSB Trei fotbalisti au COVID19
ADVERTISEMENT

Gloria Buzău a primit o veste extrem de proastă înainte confruntării cu FCSB din 16-imile Cupei României. Trei fotbaliști ai echipei lui Ilie Stan au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Dragoș Huiban, Marian Chică-Roșă și Marius Ioniță sunt numele jucătorilor care sunt infectați cu COVID-19 și care vor rata meciul sezonului pentru Buzău.

ADVERTISEMENT

Gloria Buzău – FCSB, din 16-imile Cupei României, se joacă luni, 30 noiembrie, de la ora 20:45. Meciul va fi în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport și LIVE TEXT pe site-ul FANATIK.

Gloria Buzău, trei cazuri de coronavirus înainte de partida cu FCSB

Antrenorul Ilie Stan nu îi va putea folosi astfel pe Huiban, Chică-Roșă și Ioniță nici astăzi, când echipa sa are meci la Ploiești, cu Petrolul, în etapa a 13-a din Liga 2.

ADVERTISEMENT

„Sport Club Municipal Gloria Buzău anunță că, din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre sportivii secției fotbal, Dragoș Huiban, Adi Marian Chică-Roșă și Marius Ioniță, au fost depistați pozitiv.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor trei a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Deși cei trei nu vor fi prezenți în meciul de astăzi, de la ora 17:00, împotriva celor de la FC Petrolul Ploiești, echipa noastră promite un joc frumos, de care suporterii să fie mândri”, se arată într-un comunicat emis prin intermediul site-ului oficial al Gloriei Buzău.

În prezent, buzoienii sunt pe locul 8 în clasamentul celui de-al doilea eșalon, cu 19 puncte obținute în 12 partide. În schimb, FCSB este liderul din Liga 1, cu 27 de puncte. Fotbaliștii lui Toni Petrea au șase victorii la rând și cel mai bun atac din campionat, 31 de  goluri marcate.

ADVERTISEMENT

Ilie Stan, întâlnire cu fosta echipă

Pentru Ilie Stan, meciul cu FCSB va fi unul cu o încărcătură specială. Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a jucat nouă ani în culorile roș-albastre și a cucerit 11 trofee: șase titluri, trei Cupe și două Supercupe.

Ilie Stan a fost și antrenorul lui FCSB, în sezonul 2011-2012, atunci a ajuns cu echipa până în „primăvara” Europa League.


  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 14,75 este cota pentru „FCSB la penalty-uri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT