Fotbal international

Gloriile fotbalului african au fost enervate de testarea unui vaccin pentru COVID-19: „Monștrilor, aici nu este un laborator”

03.04.2020 | 14:31
Gloriile fotbalului african au fost enervate de testarea unui vaccin pentru COVID19 Monstrilor aici nu este un laborator
ADVERTISEMENT

Gloriile fotbalului african au reacționat dur după ce doi cercetători francezi care au propus ca prototipul vaccinului COVID-19 să fie testat în Africa.

Gloriile fotbalului african au fost enervate din cauza testării unui vaccin pentru COVID-19

Didier Drogba, Samuel Eto’o și Demba Ba au fost nervoși și au lansat o serie de acuze pentru Jean-Paul Mira și Camille Locht, doi cercetători faimoși din Franța care au propus ca vaccinul pentru coronavirus să fie testat în Africa.

ADVERTISEMENT

„Putem realiza un vaccin, dar acesta trebuie testat în Africa. Astfel vom afla dacă oprește virusul COVID-19”, a fost declarația care i-a scos din minți pe cei trei.

„Monștrilor, aici nu este un laborator”

Samuel Eto’o a avut o reacție dură: „Fiule de c..vă, ești de-a dreptul mizerabil. Africa nu e locul tău de joacă”, în timp ce Didier Drogba și-a exprimat și el opinia: „Africa nu este un laborator de testare pentru vaccinul vostru”.

ADVERTISEMENT

Demba Ba și-a ieșit complet din minți și a lansat un mesaj radical pentru ceretătorii francezi: „Acești monștri nu merită decât să moară”.

Ciprian Marica a avut un mesaj asemănător când se punea problema ca vaccinul să fie testat în România: 

ADVERTISEMENT

Anunțul l-a deranjat pe  Ciprian Marica, finanțatorul Farului Constanța, care a postat un mesaj controversat pe Facebook: „«Vaccinul anticoronavirus în România». În traducere, pe noi se testează un vaccin. Avem fețe de cobai? Dă Doamne să funcționeze”.

„Am ieșit puțin să văd cum au rezolvat chinezii problema traficului din București. Și ce crezi?! Chiar funcționează…. Firea primar! Numai ea putea să gândească așa ceva… «E mare boss-ul». Dar ce facem cu construcțiile «boss»?

ADVERTISEMENT

Că se construiește pe blat ca în ‘90. Toți încearcă să profite că nu ne vede nimeni. Alo, mai interesează pe cineva în țara asta de spațiul verde, de luciul apei? Ceva ?

Prin spatele lu’ Covid 19 asta merg stațiile de betoane ca dracii… Asta aici, la vedere. Vă dați seama cum se taie pădurile acum???”, a fost reacția lui Marica.

ADVERTISEMENT