ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Gloriile se ÎNCAIERĂ! ATAC DUR: “Să-ţi fie RUŞINE!”

Ionel Augustin îl atacă pe Helmuth Duckadam, după ce preşedintele de imagine al Stelei, a ironizat iniţiativa jucătorilor şi gloriilor dinamoviste de a merge să vîndă bilete fanilor....
Autor: Daniel Vlad | 17.04.2014 | 13:29
Gloriile se ÎNCAIERĂ! ATAC DUR:
Suporterii dinamovisti cu fulare in mana.

Ionel Augustin îl atacă pe Helmuth Duckadam, după ce preşedintele de imagine al Stelei, a ironizat iniţiativa jucătorilor şi gloriilor dinamoviste de a merge să vîndă bilete fanilor.

ADVERTISEMENT

“Am auzit şi văzut declaraţiile domnului Duckadam, pe care îl consideram un adevărat prieten, chiar dacă în trecut am fost adversari pe teren. Să-i fie ruşine pentru faptul că s-a luat de oamenii care am participat la această acţiune. Eu, Dudu, Bratu, Danciu, pentru că noi am făcut-o pentru imaginea clubului Dinamo şi pentru ridicarea moralului jucătorilor şi a suporterilor. Să-i fie ruşine acestui om pentru faptul că deşi ar trebui la vîrsta sa să aibă părul alb şi să gîndească ce vorbeşte, a început să se vopsească şi vreau să cred că a băut doar apă în momentul în care a declarat ce a declarat despre noi. E păcat că a început să-i copieze aroganţa unui om care pînă acum o lună era la Steaua şi acum nu mai e, pentru că nu-l prinde bine“, şi-a început Augustin discursul pentru FANATIK.RO.

“Ăsta-i marele erou de la Sevilla?”

“Dacă se vopseşte, probabil că vrea să arate mai tînăr. Însă şi eu aş vrea să fiu din nou mai tînăr, să mai scap o dată pe contraatac în meciul cu Liverpool şi să nu mai dau bară. Ăsta-i marele erou de la Sevilla? Păi dacă eu nu dădeam bară atunci, probabil că noi cei de la Dinamo am fi ridicat Cupa Campionilor înaintea Stelei. Pentru că dacă-i eliminam pe Liverpool, la echipa pe care noi o aveam atunci, fiţi siguri că am fi cîştigat fluierînd finala. Însă Duckadam probabil că este invidios, pentru că pe unde îl prindeam eu cu Dudu, îi umflam poarta. Sper din tot sufletul ca aroganţa acestui individ să-i coste pe cei de la Steaua în meciul din această seară. În încheiere vreau doar atît să-i mai transmit lui Duckadam: să-ţi fie ruşine, Helmuth, că te-ai luat de noi, cei care am vrut să-i facem o imagine pozitivă lui Dinamo! Dacă eram în locul lui, mai bine tăceam ţinînd cont că el la această oră nu mai participă la nicio acţiune din cadrul lotului Stelei”, a mai declarat Ionel Augustin pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!