Carousel hot news

Gloriile se întorc împotriva lui Dragomir. “Noi nu am fost chemaţi în faţa justiţiei”

Acuzaţiile lui Mitică Dragomir la adresa principalului candidat la şefia FRF, Gică Popescu, nu au rămas fără ecou. Bun prieten cu Popescu şi antrenor al naţionalei de tineret, Bogdan Stelea...
10.01.2014 | 09:48
Gloriile se întorc împotriva lui Dragomir.

Acuzaţiile lui Mitică Dragomir la adresa principalului candidat la şefia FRF, Gică Popescu, nu au rămas fără ecou. Bun prieten cu Popescu şi antrenor al naţionalei de tineret, Bogdan Stelea i-a luat apărarea “Baciului”, dar şi întregii generaţii din care face parte.

“Păi sîntem zero barat, pentru că unii dintre noi nu am fost chemaţi în faţa justiţiei niciodată, nu avem niciun dosar penal, nu am avut niciun fel de problemă, din punctul ăsta de vedere chiar sîntem zero barat. Din punctul ăsta de vedere înseamnă că sîntem curaţi, alţii au stat ascunşi pe la mititica, mai sînt şi judecaţi, au mai dispărut şi bani, au făcut o mulţime de lucruri şi sînt bine mersi şi ne-au condus ani de zile.

Aşa zero barat cum sîntem, s-ar putea să cîştigăm şi să fim la Federaţie în continuare. În momentul în care nu o să ne facem treaba şi rămînem la nivelul de zero barat, OK, lumea poate să ne critice că nu sîntem în stare de nimic, ne luăm catrafusele şi am plecat”, a spus Stelea la Dolcesport.

Declaraţiile fostul portar vin ca urmare a acuzaţiilor fostului şef al LPF:   “Fotbalistul Popescu da, managerul e zero barat. Din echipa lui, în afară de Ilie Dumitrescu, care a mai făcut ceva, restul sînt zero barat”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri