Fotbal international

Gluma lui Ronaldo în China care era să-l coste! VIDEO. A sărit la un polițist

23.07.2019 | 23:19
Gluma lui Ronaldo in China care era sal coste VIDEO A sarit la un politist

Juventus pregătește următoarea stagiune în China. Antrenamentele campionilor din Serie A sunt luate cu asalt de către fani, care își doresc să fie cât mai aproape de Cristiano Ronaldo, care a avut, însă, un gest nepotrivit la ultima întâlnire cu fanii chinezi.

Gluma care era să-l coste pe Cristiano Ronaldo!

Un fan a intrat pe teren la unul dintre antrenamente și s-a dus direct spre starul lui Juve, însă nu a apucat să ajungă la el pentru că vigilența forțelor de ordine și-a spus cuvântul. În câteva secunde, o mulțime de jandarmi și polițiști au tăbărât pe suporter, însă, în timp ce îl imobilizau, Ronaldo a găsit de cuviință să facă un gest total nepotrivit. Atacantul de 34 de ani a sărit, în glumă, în spatele unui polițist, iar acesta, pentru că s-a speriat, a fost la un pas să-l pedepsească pe portughezul de 100 de milioane de euro.

Ronaldo a izbucnit în râs, iar polițistul s-a oprit la timp. Fanul dornic de un suvenir cu Ronaldo nu s-a mai ales cu nimic și a fost imediat escortat afară din stadion.

VIDEO CU MOMENTUL


Juventus, amicale de lux în Asia

Juventus pregătește în Asia următoarea stagiune în care își propune, pe lângă titlul în Serie A, și câștigarea Ligii Campionilor. La primul amical din această vară, torinezii au pierdut primul meci oficial al verii la International Champions Cup, 2-3 cu Tottenham. Meciul a fost decis de o super-gol marcat de Harry Kane, după un șut de la jumătatea terenului în minutele de prelungire ale meciului. Pentru Juventus au marcat Ronaldo și Gonzalo Higuain, revenit la Torino după împrumuturile din sezonul trecut, la AC Milan și Chelsea.

Pentru Cristiano Ronaldo, sezonul 2019-2020 reprezintă a doua stagiune petrecută la Torino, unde starul portughez a ajuns după despărțirea de Real Madrid, club pentru ca a evoluat timp de 9 ani.

  • 117 milioane de euro a plătit Juventus pentru Cristiano Ronaldo
  • 28 de goluri și 10 pase decisive a reușit Ronaldo în sezonul trecut, în toate competițiile

 

Tags: