News

Gluma Ministerului Apărării de 1 Aprilie: “Armata devine obligatorie în România, de azi”

01.04.2019 | 11:51
Gluma Ministerului Apararii de 1 Aprilie Armata devine obligatorie in Romania de azi

Se pare că după mesajul celor de la Serviciul Român de Informații de 1 Aprilie și cei de la Ministerul Apărării și-au făcut curaj să glumească o temă care a surprins pe mulți. Anunțul arăta că armata ar fi obligatorie pentru tinerii cu vârste curpinse între 20 și 35 de ani. Internauții au avut reacții de la o extremă la alta. Unii s-au bucurat pentru informație și pentru decizia luată, alții s-au arătat revoltați .

Ministerul Apărării se ține de glume: “Armata devine obligatorie în România”

Ministerul Apărării Naționale a stârnit extrem de multe reacții la gluma postată pentru Ziua Păcălelii pe un site de socializare. „Bună dimineaţa! ?? ‼ Armata devine de astăzi obligatorie‼ Începem săptămâna în forţă cu o veste mult aşteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 vor primi toate detaliile în timp util.

Vom reveni cu detalii! #armata #obligatorie #instrucţie #lege“, arată mesajul celor de la Ministerul Apărării de 1 Aprilie. Internauții s-au împărțit în două tabere: unii au fost extrem de încântați de inițiativă, alții s-au arătat supărați de decizie.

Gluma Ministerul Apărării pentru 1 Aprilie a stârnit extrem de multe reacții
Gluma Ministerul Apărării pentru 1 Aprilie a stârnit extrem de multe reacții

Internauții, reacții după postarea Ministerului Apărării de Ziua Păcălelii

“S-au trezit toti 40+ să comenteze că ce bine le-ar prinde tinerilor o perioada în armată. Oare tinerii ăceștia, nu au fost crescuți de generațiile voastre? Voi i-ați crescut așa cum sunt și tot voi i-ați schimba. Și în al doilea rând, armata nu responsabilizează și nu dezvoltă tinerii, ba din contra, aceasta le dezvoltă spiritul de turmă și atutidea de a accepta ordine, indiferent de scop și cauză.

Este nevoie de o armată dezvoltată, dar nu trebuie să fie obligatorie, pentru că avem nevoie de tineri creativi, simpli, care să se dezvolte și să se maturizeze în felul lor, nu într-un fel impus! Mă bucur că este o gluma. Pace!”, au fost câteva cuvinte despre gluma în cauză.