News

Gluma proastă care era să-i fie fatală unei femei din Suceava. Unde a ajuns ambulanța care trebuia să o ajute

O glumă proastă a fost la un pas de a-i fi fatală unei femei din Suceava înțepată de o viespe. Ce s-a întâmplat cu ambulanța care trebuia să o ajute.
26.06.2024 | 23:17
Gluma proasta care era sai fie fatala unei femei din Suceava Unde a ajuns ambulanta care trebuia sa o ajute
Gluma proastă la 112 care era să-i fie fatală unei femei din Suceava. Se cer pedepse dure pentru astfel de cazuri. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O glumă extrem de proastă făcută la 112 de niște persoane din Suceava a fost cât pe ce să-i fie fatală unei femei din Suceava. Unde a ajuns ambulanța care trebuia să o ajute.

Gluma proastă la 112 care era să-i fie fatală unei femei din Suceava

România este campioană la numărul de apeluri false la Serviciul Unic de Urgență 112. Statistica oficială spune că, în 2023, 50% dintre apelurile la urgențe, mai exact 5 milioane, au reprezentat alarme false.

ADVERTISEMENT

Inexplicabil, cetățenii din țara noastră sună la 112 din orice motiv. Printre acestea: traficul aglomerat, insomniile sau pentru că li se pare că au văzut ceva suspect. Recent, o astfel de glumă a fost la un pas de a-i fi fatală unei femei din județul Suceava.

Ce s-a întâmplat mai exact. Ei bine, o femeie de 45 de ani din localitatea Liteni a intrat în șoc anafilactic după înțepătura unei viespi. Fiind în stare gravă, pacienta a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de situația femeii, ambulanțierii au răspuns prompt unui alt apel, dar fals. Salvarea a urmat destinația precizată, însă în final, după destul de mult timp pierdut, medicii au constatat că totul a fost o glumă proastă.

În paralel, în timp ce Ambulanța cădea în plasa unei farse, femeia înțepată de viespe traversa o stare de rău extrem de gravă, cu dificultăți de respirație și cu o tensiune arterială sub 7.

ADVERTISEMENT

Cazul din nordul Moldovei s-a încheiat, din fericire, cu bine. Într-un final, ambulanțierii care ajunseseră pe drumuri false au revenit la timp pentru a stabiliza pacienta aflată cu adevărat în nevoie.

Medicii cer pedepse mai dure pentru cei care fac farse la 112

În urma acestui grav incident, purtătorul de cuvânt al Sindicatului Ambulanța Suceava, Adrian Rotariu, se arată revoltat. El spune că viața femeii din Suceava a depins de câteva minute și cere pedepse mai aspre pentru românii iresponsabili.

ADVERTISEMENT

”Această situație m-a marcat pentru că dacă întârziam 20 de minute la această femeie, cu toată viața înainte, nu se mai putea face nimic. Ar fi murit pentru că echipajul medical era la un apel fals, abuziv”, a spus purtătorul de cuvânt al Sindicatului Ambulanța Suceava, conform MonitorulBT. El a adăugat că ”Sunatul abuziv la Ambulanță ar trebui considerat ucidere din culpă”.

ADVERTISEMENT
Tags:
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz...
În plină luptă împotriva cancerului, prințesa Kate Middleton i-a înmânat lui Carlos Alcaraz trofeul de campion la Wimbledon
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi:...
Ce semnifică hlambura, tradiţia machedonească respectată cu sfinţenie la nunta anului. Ianis Hagi: "Nu se face fără"
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul...
Veţi dansa în seara aceasta? Gigi Becali, reacţie fabuloasă la nunta anului! Avertismentul pe care i l-a transmis soţia lui
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o...
Boala care a secerat mulți români. Multe victime nu au știut că o au
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
ȘTIREA care eclipsează tentativa de asasinare a lui TRUMP. LIVE aici
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey