Life

Glume cu cocaină la Bravo, ai stil. Olga Verbițchi a pus în dificultate emisiunea. Raluca: „Îl știu pe iubitul tău”

Olga Verbițchi a făcut o glumă ușor nepotrivită la Bravo, ai stil, însă noroc cu jurații care au reușit să salveze situația în cele din urmă.
09.09.2021 | 10:57
Glume cu cocaina la Bravo ai stil Olga Verbitchi a pus in dificultate emisiunea Raluca Il stiu pe iubitul tau
Olga Verbițchi a făcut senzație în prima ediție Bravo, ai stil. Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi a fost una din concurentele de la Bravo, ai stil care a reușit să acapareze atenția tuturor în prima ediție, difuzată pe 8 septembrie.

Cântăreața care a câștigat un sezon X Factor a făcut o glumă care a trezit multe semne de întrebare, implicându-l pe iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Întrebată unde se merge îmbrăcată ca o școlăriță sexy, Olga l-a implicat în povestea ei pe iubitul ei, un trapper care nu este foarte cunoscut.

Olga Verbițchi, glume la Bravo, ai stil pe seama numelui iubitului ei, Cocă

Raluca Bădulescu a insistat ca tânăra să dea numele trapper-ului deoarece ei îi place și acest gen muzical, iar emisiunea poate fi o poartă de lansare pentru el. Dialogul a căpătat apoi conotații destul de alunecoase.

ADVERTISEMENT

„Pe iubitul meu îl cheamă Dani Cocă. Și o să avem o fetiță pe care o s-o cheme Ina. Te-ai prins?”, este gluma făcută de Olga Verbițchi, referindu-se mai mult decât evident la cocaină.

„Da, am înțeles. Superb. O s-o cheme Coca…”, a fost reacția Ralucăi Bădulescu, luată prin surprindere de această glună la fel ca toți ceilalți jurați.

ADVERTISEMENT

„Lucrează pervers asta mică”

„Lucrează pervers asta mică”, a continuat Maurice Munteanu. „Glumesc. Nu mă gândesc la astea acuma”, a fost răspunsul Olgăi Verbițchi.

Gluma a mers mai departe și în momentul jurizării ținutei sale. La un moment dat, Maurice a întrebat-o dacă ținuta a fost compusă de ea sau a avut parte de ajutoare.

ADVERTISEMENT

„Ținuta e făcută de tine?”, a întrebat Maurice. „Da și nu”, a răspuns Olga. „Cum adică da și nu? Jumate tu, jumate Cocă!”, a continuat Munteanu.

„Nu! Tare asta! Îmi place de tine”, a fost reacția Olgăi, care a părut una destul de cringe pentru telespectatori, dar și pentru jurat.

Olga a reușit în cele din urmă să obțină trei steluțe din partea juraților. Toate concurentele care au defilat în prima ediție au trecut primul test al jurizării.

Niciuna dintre ținute nu a fost apreciată, concurentele clasându-se pe primul loc, o adevărată premieră în istoria Bravo, ai stil, căci până acum nu s-a întâmplat ca toate fetele să primească steluțe din prima.

Competiția Bravo, ai stil Celebrities se difuzează de miercuri până sâmbătă de la ora 22:30. Gala eliminatorie are loc în fiecare sâmbătă, la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT