Sport

Glume între Ioan Ovidiu Sabău și Cristi Dulca: „Nu i-a ieșit bine dansul lui Șumudică! Poate ajungea la o echipă mai bună”

Cristi Dulca și Ioan Ovidiu Sabău au glumit pe seama dansului făcut de Marius Șumudică, pe vremea când o antrena pe Gaziantep.
13.07.2021 | 20:45
Glume intre Ioan Ovidiu Sabau si Cristi Dulca Nu ia iesit bine dansul lui Sumudica Poate ajungea la o echipa mai buna
ADVERTISEMENT

Cei doi analiști TV au comentat Supercupa României, pierdută de CFR Cluj la penalty-uri în fața Craiovei și au analizat greșelile făcute de Marius Șumudică până la duelul cu oltenii.

Cristi Dulca și Ioan Ovidiu Sabău cred că Marius Șumudică își va păstra același temperament, deși au văzut că tehnicianul încearcă să își rețină pornirile.

ADVERTISEMENT

Glume între Ioan Ovidiu Sabău și Cristi Dulca, privind dansul lui Marius Șumudică

Ioan Ovidiu Sabău și Cristi Dulca au analizat perioada lui Marius Șumudică la CFR Cluj, glumind și pe seama dansului făcut de tehnician când era antrenor în Turcia, despre care au spus că dacă era mai bun, l-ar fi dus pe „Șumi” la o echipă mai bună.

Cristi Dulca – Cred că a și învățat din greșeli Șumudică, să fie mai maleabil… în discuțiile cu bașcanii, ne amintim ce s-a întâmplat atunci.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău – Nu i-a ieșit bine dansul, a fost puțin desincronizat!

Cristi Dulca – Da, trebuia să danseze mai bine.

Ioan Ovidiu Sabău – Dacă știa mai bine să danseze poate prindea o echipă bună de-acolo, cine știe.

„Echipele mari joacă pentru trofee, nu pentru bani!”

Cristi Dulca consideră că nu e ușor pentru Marius Șumudică să vină CFR Cluj și crede că tehnicianul a trăit o deziluzie, după ce a pierdut primul trofeu al sezonului, pe care îl putea câștiga repede:

ADVERTISEMENT

„Nu e ușor să gestionezi o astfel de situație la echipa campioană. Cred că a fost o deziluzie pentru Șumudică pentru că a pierdut un prim trofeu, pe care îl putea costa foarte repede”.

Ioan Ovidiu Sabău a analizat puțin mai dur declarațiile antrenorului înaintea Supercupei României, în care spunea că el își dorește să facă mai mulți bani pentru echipă.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că a greșit Șumudică, mi s-a părut că a fost o desconsiderare a trofeului și a meciului. Nu cred că le-a prins bine nici șefilor echipei. Era vorba totuși despre un meci cu Craiova, care va fi contracandidată la titlu.

Banii înaintea performanței, am înțeles ideea lui când declara faptul că îl interesează mai mult să facă bani pentru club, dar echipele mari joacă bine pentru trofee, nu pentru bani. Ce credeți că Italia s-a gândit la ce premii vor primi dacă vor câștiga EURO?

E greu pentru Marius Șumudică să se schimbe radical așa cum a declarat. Până la urmă sunt reacțiile care îl caracterizează pe el și nu îi stă rău așa, nu văd mari probleme în asta”, a mai spus Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT