News

Glume între Jean Claude Juncker şi Klaus Iohannis înainte de summitul din Sibiu. Dialogul care a stârnit zâmbete

08.05.2019 | 21:32
Glume intre Jean Claude Juncker si Klaus Iohannis inainte de summitul din Sibiu Dialogul care a starnit zambete

Klaus Iohannis şi Juncker au avut un dialog extrem de lejer, motiv pentru care şi câteva gluem s-au strecurat între cei doi. Preşedintele României a declarat la o întâlnire cu tinerii că deja trăim într-o „lumea digitală și nu suntem pregătiți”.

Glume între Iohannis și Juncker

Președintele Klaus Iohannis a avut astăzi, 8 mai, o întâlnire în cadrul căreia a afirmat că nu este mulțumit de anumite lucruri din Uniunea Europeană. Replica președintelui Comisiei Europene a venit pentru a susținere cele declarate de acesta, dar în privința Uniunii Europene.

„Asta e ceva pe care ar trebui să o luăm ca pe o provocare imensă. Deja locuim în lumea digitală și nu suntem pregătiți. Vorbiți despre ceva ce va veni, 5G, următoarea generație de comunicații. Telefonul tău va comunica cu mașina ta, cu mașina de spălat… Faceți ceva să înțelegeți asta pentru că asta se întâmplă. Vorbeam de smartphone-uri că în trecut nu ne imaginam că se poate. Avem informații care acum 10 ani erau greu de descifrat și de specialiști. Nu sunt satisfăcut de ce se întâmplă în UE”, a spus Iohannis.

Glume între Jean Claude Juncker şi Klaus Iohannis
Glume între Jean Claude Juncker şi Klaus Iohannis
Sursa Foto: Hepta

Dialog relaxat între Jucker și Iohannis

La întâlnirea cu tinerii europeni, președintele Comisie Europene și președintele României s-au simțit atât de bine că au lăsat să se strecoare și o mică glumă în dialogul acestora. Klaus Iohannis a afirmat că nu este mulțumit de unele lucruri din România, replica lui Juncker a fost că nici el nu este mulțumit de unele lucruri din Uniunea Europeană.

Șeful statului i-a răspuns, râzând: „Înseamnă că suntem doi”. Președintele Comisiei Europene și președintele României au participat miercuri, 8 mai, la Sibiu, la dezbaterea „Dialogul cetățenesc”. Acest eveniment a fost organizat de Comisia Europeană, în contextul Summit-ului care va avea loc joi la Sibiu.