News

Cele mai bune glume, după ce Dragnea a ajuns la pușcărie: „Irina, I Liviu!”

27.05.2019 | 18:31
Radu Mazăre și Cristi Borcea, printre actorii glumelor după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie *foto: kmkz.ro

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și jumătate cu executare în dosarul privind angajările fictive de la DGAPSC Teleorman. Vestea privind închiderea la Rahova a conducătorului PSD a făcut deliciul internauților care au postat mai multe glume și meme-uri pe internet.

Cele mai bune glume după ce Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie

Vestea că Liviu Dragnea a ajuns la pușcărie a venit și cu un val de glume și poante pe internet. Astfel, cei de la Times New Roman au titrat „Rezultate finale BEC: Liviu Dragnea, 3 ani și 6 luni cu executare”. Asta în timp ce cei de la Kamikaze au notat: „Nuntă la Rahova chiar în acest moment: Borcea le-a luat de soție pe Dragnea și pe Mazăre”.

De altfel, Cristi Borcea a fost un personaj recurent pentru internauți. Fostul acționar al lui Dinamo, arestat și el în același dosar cu Radu Mazăre, este înfățișat într-o meme alături de Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în timp ce ar fi însărcinată, aluzie la „potența” omului de afaceri.

Cristi Borcea, protagonist în glumele făcute după ce Liviu Dragnea a fost trimis la închisoare *foto: facebook
Cristi Borcea, protagonist în glumele făcute după ce Liviu Dragnea a fost trimis la închisoare *foto: facebook

Drumul lui Liviu Dragnea la pușcărie, întâmpinat cu numeroase glume pe internet

De asemenea, Irina Tănase este protagonista unei alte glume în care apare alături de Liviu Dragnea, care îi spune „Irina, I Liviu (Irina, I leave you – „te părăsesc”). Liviu Dragnea este asemănat cu Dani Mocanu într-o meme, în videoclipurile în care manelistul este luat pe sus de jandarmi.

„- Irina, oare cu ce mă îmbrac?
– Vezi că ți-am călcat-o pe aia albă în dungi…”, și-a imaginat un internaut un dialog imaginar.

Asta în timp ce un alt utilizator de facebook a râs chiar pe acest subiect: că Dragnea a plecat înspre penitenciar cu o cămașă cu dungi. VEZI GALERIE FOTO