Sport

Glume pe seama lui Octavian Popescu după ce a avut probleme cu banderola de căpitan: „Să mai meargă la sala de forță!”

Daniel Pancu a făcut glume pe seama lui Octavian Popescu după ce decarul FCSB-ului a avut probleme cu banderola de căpitan în a doua repriză a meciului dintre Dunajska Streda și FCSB.
04.08.2022 | 00:19
Glume pe seama lui Octavian Popescu dupa ce a avut probleme cu banderola de capitan Sa mai mearga la sala de forta
Glume pe seama lui Octavian Popescu după ce a avut probleme cu banderola de căpitan. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pancone” i-a transmis lui Octavian Popescu să meargă la sala de forță, ca să poate purta banderola de căpitan fără să îi mai cadă de pe braț.

Glume pe seama lui Octavian Popescu după ce a avut probleme cu banderola de căpitan

Daniel Pancu a făcut glume pe seama lui Octavian Popescu, după ce decarul FCSB-ului a avut probleme cu banderola de căpitan în a doua repriză a meciului cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

„I-aş recomanda o sală de forţă pentru că 10 minute a mers cu banderola pe braţ. Îi atârna pe braţ.

E uscat, uscat. Putea să meargă şi el la margine ca să i-o prindă cineva. Trebuie să lucreze fizic!”, a spus Daniel Pancu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Echilibru s-a rupt acolo, când Tavi Popescu scoate acel fault. De atunci, nu au mai pus nicio problemă. Noi aveam superioritate în linia mediană. Eu mă aștept mult mai mult de la un jucător ca Tavi Popescu.

Mi-a plăcut foarte mult abordarea din prima repriză, e un plus de la venirea lui Dică, sperăm să se vadă progresul și la retur”, a spus și Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

MM Stoica anunța că Octavian Popescu nu mai este un „copil firav”

În urmă cu o săptămână, MM Stoica vorbea despre fizicul lui Octavian Popescu și îi critica pe contestatarii puștiului, explicând că acesta nu mai este „copilul firav” din sezonul precedent.

„Ce am mai remarcat acum la Octavian, nu mai e copilul ăla firav de acum un an, a început să pună carne pe el. O să-l pun să-și scoată tricoul, ca să vadă toți ăștia care-l critică, cum a pus mușchii pe el”, spunea MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu a reușit să marcheze încă pentru FCSB în noul sezon, deși a jucat trei meciuri în campionat și trei meciuri în preliminariile Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „2 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT