Sport

Glume pe seama plecării lui Dragoș Nedelcu de la FCSB: „Cine a scăpat? El sau echipa?”

Ionel Dănciulescu a făcut glume pe seama plecării lui Dragoș Nedelcu de la FCSB.
09.07.2021 | 20:59
Glume pe seama plecarii lui Dragos Nedelcu de la FCSB Cine a scapat El sau echipa
ADVERTISEMENT

Dragoș Nedelcu va fi împrumutat un sezon în Bundesliga 2, la Fortuna Dusseldorf, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că acesta va renunța la bani, pentru a pleca de la FCSB.

Helmuth Duckadam este de părere că Dragoș Nedelcu are numai de câștigat în urma împrumutului la Fortuna Dusseldorf, însă este de părere că și FCSB are de câștigat de pe urma mutării.

ADVERTISEMENT

Glume pe seama plecării lui Dragoș Nedelcu la FCSB

Dragoș Nedelcu a fost împrumutat de FCSB un sezon la Fortuna Dusseldord, formație din Bundesliga 2, și nu va mai face parte din lotul României pentru Jocurile Olimpice.

Ionel Dănciulescu a glumit pe seama plecării lui Dragoș Nedelcu de la FCSB, întrebând, ironic, cine a scpăt, el sau echipa de el.

ADVERTISEMENT

„Cine a scăpat? Nedelcu de FCSB sau FCSB de Nedelcu?”, a glumit Ionel Dănciulescu, la TV DigiSport.

„Șansa FCSB-ului e că Nedelcu e împrumutat!”

Helmuth Duckadam este de părere că Dragoș Nedelcu își poate reveni în Germania, în timp ce FCSB poate câștiga un fotbalist bun pe viitor sau îl poate vinde definitiv Fortunei Dusseldorf.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că FCSB a pierdut prin plecarea sa. Șansa FCSB-ului e că e împrumutat în Liga 2 din Germania, la o echipă de tradiție.

El a fost și accidentat, cred că de-asta nu s-a impus. Nu o să îi fie deloc ușor în liga a doua din Germania, care, trebuie să recunoaștem, e un campionat puternic.

ADVERTISEMENT

Acum, părerea mea e că toate părțile câștigă. FCSB, pentru că Nedelcu pleacă la Fortuna Dusseldorf și poate revine la formă sau poate îl vând la final, iar Nedelcu, pentru că la FCSB nu ar mai fi jucat atât de mult”, a declarat Helmuth Duckadam.

Dragoș Nedelcu a venit în vara anului 2017 la FCSB, de la Viitorul, Gigi Becali plătind pe el nu mai puțin de 2.130.000 de euro și având multe speranțe în ceea ce îl privește.

Din păcate, accidentările și felul în care a fost mutat pe teren de-a lungul timpului, l-au făcut pe Dragoș Nedelcu să nu își atingă potențialul maxim.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Dragoș Nedelcu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,40 este cota pentru ”peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT