Fotbal intern

Glumele lui Viorel Moldovan pe seama reluării campionatului: „Arbitrii nu vor mai avea voie să fluiere, folosesc clopoțelul”

04.05.2020 | 20:35
Glumele lui Viorel Moldovan pe seama reluarii campionatului Arbitrii nu vor mai avea voie sa fluiere folosesc clopotelul
ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei Târgoviște, a glumit pe seama reluării campionatului, făcând mai multe aluzii la adresa regulilor de strictețe care se vor impune din cauza pandemiei de coronavirus.

Glumele lui Viorel Moldovan pe seama reluării campionatului

Viorel Moldovan nu crede că Liga 1 trebuia reluată și a glumit pe seama restricțiilor care se vor aplica din cauza pandemiei de coronavirus: Ne dă drumul din lesă, pe 15 mai dăm drumul la treabă! Am ieșit de câteva ori la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Nici când nu era pandemie nu prea ieșeam. Rar aveam tangențe cu orașul. De ieșit, eu nu prea ies, eram obișnuit cu izolarea. Acum chiar îmi doresc să mă apuc de treabă”.

„Eu deja am făcut două variante de program pentru trei săptămâni. Eu sunt convins că avem nevoie de cel puțin o lună de pregătire. O luăm de la zero. Două luni de pauză înseamnă enorm pentru un fotbalist.

ADVERTISEMENT

Pierzi foarte mult, chiar dacă preparatorul fizic a fost în contact cu băieții. Au făcut și ei cum au putut, în apartament, în casă, dar e diferență mare între a te antrena singur și împreună cu echipa. Niciodată nu am stat atât de mult”, a mai spus Viorel Moldovan.

Nu este singurul nemulțumit din cauza reluării campionatului

Viorel Moldovan nu este singurul nemulțumit din cauza reluării campionatului. Și Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu nu este de acord cu o perioadă de pregătire a fotbaliștilor de doar trei săptămâni:

ADVERTISEMENT

Am văzut anunțul, chiar discutam cu medicul echipei măsurile de precauție pe care le vom lua. Eu cred că vom putea începe în condiții normale și e îmbucurător anunțul președintelui Klaus Iohannis.

Din punctul meu de vedere, trei săptămâni de cantonament, așa cum s-a scris în presă, ar fi mult prea puțin. Cred că orice jucător are nevoie de cel puțin 5 săptămâmi pentru a se pune cât de cât la punct din vedere fizic”.

ADVERTISEMENT

„Existau ani în care jucătorii aveau 3 săptămâni de vacanță vara și aveam nevoie de 5-6 săptămâni pentru a începe noul campionat. Acum, după două luni de pauză, va fi mai complicat. 

Ritmul va fi mai scăzut și va fi greu de anticipat când vor fi 100% la jucătorii. Avem un singur jucător în afara țării. Se va întoarcea astăzi și va intra în izolare două săptămâni”, atrage atenția Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu.

ADVERTISEMENT