Fotbal intern

Gnohere, căpitan la FCSB pentru jocul cu Astra! Bizonul poartă în premieră banderola

Autori: Alexandru Năstase, Laurențiu Preda | 04.11.2018 | 21:30
Gnohere, căpitan la FCSB pentru jocul cu Astra! Bizonul poartă în premieră banderola
Harlem Gnohere poartă în premieră banderola de căpitan al FCSB-ului

Francezul Harlem Gnohere a fost numit căpitan la FCSB pentru jocul cu Astra Giurgiu! Atacantul, poreclit „Bizonul” poartă în premieră banderola. Gnohere are deja 56 de partide în tricoul roș albaștrilor. Francezul a marcat de 29 de ori pentru echipa antrenată de Nicolae Dică. În ianuarie 2017 a semnat Gnohere cu FCSB. Acesta a lăsat-o pe Dinamo pentru a bate palma cu Gigi Becali și a devenit primul jucător străin care a evoluat pentru ambele rivale din capitală.

Harlem Gnohere a început fotbalul mare la gruparea franceză La Tour. Au urmat Bulle, Urania Geneve și Virton. În 2011 a semnat cu Charleroi, formație care l-a împrumutat la Westerlo și la Mouscron, echipă unde a fost antrenat de Mircea Rednic. „Puriul” l-a adus în fotbalul românesc și l-a transferat la Dinamo.

Gnohere, căpitan la FCSB pentru jocul cu Astra!

45 de jocuri a avut Gnohere în tricoul grupării din Ștefan cel Mare pentru care a și marcat de 17 ori. A urmat apoi trecerea la FCSB de unde Gnohere ar putea să plece în iarnă. 7 milioane de euro a cerut Gigi Becali în schimbul atacantului de care s-au interesat mai multe formații din zona arabă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!