Carousel hot news

Gnohere, despre trădare: “Ofertă insultătoare”! Reacţia lui Dinamo

UPDATE / Ionel Dănciulescu a vorbit despre Harlem Gnohere şi plecarea acestuia la Steaua:...
Autor: Mirela Apostol | 22.08.2017 | 00:01

UPDATE / Ionel Dănciulescu a vorbit despre Harlem Gnohere şi plecarea acestuia la Steaua:

“Dinamo i-a întins o mână de ajutor şi el a plecat la Steaua, ce să te aştepţi de la un astfel de jucător. Ce să mai aştepţi de la el, când spune că el nu joacă la Steaua pentru că nu este român? Asta este”, a spus Ionel Dănciulescu, oficialul lui FC Dinamo.

Harlem Gnohere a fost ultimul jucător care a plecat de la FC Dinamo Bucureşti la FCSB, iar atacantul a explicat într-un interviu acordat presei natale, din Franţa, de ce a ales să facă acest pas.

“Bizonul” a fost deranjat de oferta de prelungire pe care Dinamo i-a făcut-o, iar în iarnă a venit la FC Steaua Bucureşti, echipă care era antrenată atunci de Laurenţiu Reghecampf.

Gnohere a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu fostul antrenor din “haită”, Ioan Andone, cel care l-a trimis la echipa a doua a clubului după ce francezul a refuzat să îşi prelungească angajamentul cu Dinamo:

Gnohere Dinamo. “Am preferat să plec!”

“Am luat decizia de a mă transfera pentru că relaţia dintre mine şi conducerea lui Dinamo nu mai era acceptabilă. Când mi s-a spus că «cei de la Steaua te vor» am spus imediat «nu, nu vreau să plec acolo». Dar când negocierile pentru prelungirea contractului au stagnat din cauza ofertei insultătoare a lui Dinamo şi după ce am fost trimis la echipa a doua, am căutat o poartă de ieşire în ianuarie.

Şi relaţia mea cu Andone a fost destul de dificilă, aşa că am preferat să plec imediat decât să mai rămân 6 luni la o echipă la care nu mă simţeam bine. Înainte să-mi fie propusă prelungirea contractului cu Dinamo, câştigam 4.500 de euro pe lună, iar apoi mi s-au oferit 1.000 de euro în plus. Am considerat asta o lipsă de respect. Pentru fani, chiar nu am dorit să plec la Steaua. Dar mi s-a oferit un contract pe care nu l-am putut refuza”, a spus Gnohere într-un interviu pentru Footballski.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!