Fotbal intern

Gnohere, la un pas de plecare de la FCSB! “Îl dau cu 5 milioane și gata!”. Ce alt jucător se desparte de echipa lui Teja

20.01.2019 | 15:03
Gnohere la un pas de plecare de la FCSB Il dau cu 5 milioane si gata Ce alt jucator se desparte de echipa lui Teja

Venirea lui Ioan Hora la FCSB ar putea însemna și că patronul Gigi Becali i-a decis viitorul lui Gnohere. Francezul este la un pas de plecare după ce latifundiarul din Pipera i-a mai adus un atacant lui Teja. Gnohere a devenit golgheterul roș albaștrilor, suficient pentru Becali să pluseze în negocieri. O echipă din zona arabă îl vrea pe atacant cu insistență și patronul a acceptat pentru prima oară ideea. Nu e singurul jucător de la FCSB care ar putea pleca în această pauză competițională.

“O sa facem echipa numai de romani. Deja ii avem doar pe Planici si Momcilovic care pot sa fie titulari. Nu poate sa fie titular si Momcilovic, si Morais. Amorim a plecat, Jakolis pleaca si el. Daca nu, vedem cum facem, dam la cineva bani sa-l ia. Il mai avem pe Gnohere. Si pe el il vand, 5 milioane iau si pe el si gata” a declarat Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă în care l-a prezentat pe Ioan Hora.

Gnohere, la un pas de plecare de la FCSB! Fotbalistii de la FCSB Eddy Harlem Gnohere si Raul Rusescu la primul antrenament al anului, desfasurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 9 ianuarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Harlem Gnohere discută cu Mihai Teja în timpul unui antrenament din Spania

Gnohere, la un pas de plecare de la FCSB!

“La Șumudică (n.r. Al Shabab) nu e posibil să ajungă, doar în vară ar mai putea transfera el străini, are deja nouă în echipă. Dar la Reghe e posibil să ajungă”, spunea în urmă cu doar câteva zile Gigi Becali despre posibilitatea ca Gnohere să  fie transferat. Și presa internațională a scris despre o eventuală  mutare a francezului. Wolverhampton din Premier League și Villareal din La Liga erau formațiile care s-au interesat de Gnohere. Ambele îl doreau însă sub formă de împrumut până la vară, variantă nu tocmai pe placul lui Gigi Becali.

De remarcat că Harlem Gnohere a acuzat o accidentare în cantonamentul din Spania al roș albaștrilor. Atacantul a resimțit dureri musculare și a părăsit ședința de pregătire condusă de noul antrenor, Mihai Teja.

  • 31 de goluri a marcat Harlem Gnohere pentru FCSB