Bizonul se bate cu un jucător de top pentru titlul de “Stranierul lunii”

Iuliana Spirache   
în Stiri sportive
06/11/2017, 18:21
Bizonul se bate cu un jucător de top pentru titlul de “Stranierul lunii”

Harlem Gnohere trece printr-o perioadă foarte bună la FCSB, iar atacantul francez a fost nominalizat de o publicaţie franceză pentru titlul de stranierul lunii. Atacantul transferat de Gigi Becali de la FC Dinamo Bucureşti în schimbul sumei de 250.000 de euro la începutul anului 2017 a reuşit să înscrie  12 goluri în cele 23 de meciuri jucate pentru echipa pregătită de Nicolae Dică, iar două dintre acestea în Europa League. Astfel, Harlem Gnohere se luptă pentru titlul de “Stranierul lunii”.

Harlem Gnohere a fost nominalizat de publicaţia franceză Frenchtouch.ro pentru titlul de “Stranierul lunii”. Vârful în vârstă de 29 de ani se luptă pentru prima poziţie cu alţi trei jucători, printre care se mai află şi cunoscutul Geoffrey Kondogbia, care a evluat la Inter, iar acum e sub contract cu Valencia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce jucători mai sunt pe lista unde se află Gnohere

“Cazul Harlem Gnohere cu siguranţă o să vă intereseze. Vârful de 29 de ani este nimeni altul decât golgheterul României. Împartăşind această informaţie cu prietenii cu siguranţă te va face un cunoscător al sportului cu balonul rotund. Şi pentru credibilitate, poţi adăuga statistica. Fost la Charleroi, în Belgia, acesta a reuşit să impresioneze în luna octombrie la Steaua. Chiar dacă nu câştigă titlul de stranierul lunii, cu siguranţă poate fi desemnat jucătorul lunii în România”, au scris jurnaliştii de la Frenchtouch.fr.

Alături de Harlem Gnohere, atacantul lui FCSB, Frenchtouch.fr i-a nominalizat şi pe Geoffrey Kondogbia, de la Valencia, Florian Taulemesse, de la AEK Larnaca, şi Benjamin Pavard, de la Stuttgart, fosta echipă a lui Alexandru Maxim. Atacantul francez a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020 cu formaţia finanţată de Gigi Becali.

1.000.000 de euro este cota lui Maxim, conform transfermarkt.com

Închide ×