Fotbal intern

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. Exclusiv

27.07.2018 | 18:39
Gnohere luat la ochi de Gigi Becali pentru ca fumeaza Exclusiv

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează! Atacantul celor de la FCSB, singurul jucător de acest profil din lotul vicecampioanei, a ajuns pe lista neagră a patronului, după ce acesta a aflat că este unul dintre vicioşii de la club.

Harlem Gnohere a venit la FCSB dorit de patron de la rivala FC Dinamo Bucureşti. Deşi avea şi alte oferte din campioante de afară, ce-i aduceau câştiguri financiare substanţiale, “Bizonul” a ales FCSB pentru a face performanţă şi pentru a evolua în Europa. Atacantul şi-a văzut visul cu ochii, jucând în primăvara europeană într-o dublă cu Lazio Roma din care italienii au triumfat, dar în care Gnohere a marcat şi la victoria FCSB-ului din meciul tur, 1-0 pe Arena Naţională, cât şi în eşecul de pe Stadio Olimpico, 5-1. Acum, francezul poate avea zilele numărate din cauză că nu se poate abţine de la fumat!

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează

FANATIK.RO a aflat că pe lângă jucătorii pe care Gigi Becali i-a luat de la Viitorul, Florinel Coman, Florin Tănase şi Romario Benzar, un alt jucător de la FCSB fumează. Acesta este Harlem Gnohere, unicul atacant veritabil al echipei, după despărţirea de Denis Alibec. Gigi Becali ia chiar în calcul să renunţe la “Bizon”, având în vedere problemele pe care le-a avut cu Alibec. Imediat după ce campionatul a fost cucerit de CFR Cluj, Gigi Becali a declarat că unul dintre cei răspunzători pentru pierderea titlului de către FCSB este chiar Denis Alibec, atacant ce nu şi-a făcut treaba la “roş-albaştri”, marcând un singur gol în campionat în sezonul 2017 – 2018 din cauza problemelor pe care le-a avut cu viaţa extrasportivă. Acum, şi Gnohere poate pleca de la FCSB din cauza fumatului.

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. Denis Alibec, suprins în club, în timp ce trăgea cu poftă dintr-o ţigară
Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. Denis Alibec, fumând în club

Florinel Coman, în digraţia patronului

Gigi Becali a anunţat imediat după primul meci din Liga 1 Betano că este gata să renunţe la unul dintre jucătorii săi preferaţi! Este vorba despre Florinel Coman, cel pe care patronul de la FCSB îl compara cu starul francez Kylian Mbappe şi chiat îl găsea superior pe internaţionalul român. “Dacă ne ocupăm de Coman, are ceva în plus faţă de Mbappe, nativ are ceva în plus. Are driblingul! E mai şarpe decât Mbappe la dribling”, spunea Becali în urmă cu un an.

Acum, Harlem Gnohere este al doilea jucător pe lista neagră a lui Becali. După Florinel Coman! “Dacă găseşte echipă, îl dau să scot banii! Îl dau cu cât l-am luat. Nu mai cred în el, dacă nu ma cred… Îl dau ca să scot banii”, a spus Gigi Becali după ce i-a urmărit prestaţia lui Florinel Coman din meciul pierdut de FCSB în faţa Astrei Giurgiu.

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. Florinel Coman pe gazon, pleacând de lângă Junior Morais şi Cristi Tănase
Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. Florinel Coman va pleca de la FCSB la cererea lui Gigi Becali

Gigi a scumpit amenzile

Gnohere, luat la ochi de Gigi Becali pentru că fumează. După episoadele cu Denis Alibec, Gigi Becali nu mai tolerează indisciplina, iar asta trebuie să-l îngrijoreze pe Harlem Gnohere, patronul FCSB anunţând o nouă regulă privind amenzile pentru jucătorii care fumează“5.000 de euro fumatul, care trebuie respectat. Nu permit şi nicio dată nu s-a permit la Steaua şi FCSB actual, nu s-a permis fumatul.

Am avut eu o scăpare din cauz lui Alibec. Atunci s-au apucat toţi, ba pe colo, ba prin avion. Domne, ce să mai, cu fumatul pe la colţuri. Şi acum, gata, Dacă am făcut nişte reguli, le respectăm şi cu asta basta”.

4 jucători de la FCSB au avut sau au probleme cu fumatul: Florin Tănase, Florinel Coman, Romario Benzar şi Harlem Gnohere

“Eu văd tutunul în sângele lor, văd ţigara pe teren, asta văd”, Gigi Becali, patron FCSB