Fotbal intern

Gnohere, mesaj pentru Dinamo după FCSB – Astra 1-0! „Sper să nu retrogradeze ca să mai jucăm derby-uri și sezonul viitor”

Gnohere mesaj pentru Dinamo dupa FCSB  Astra 10 Sper sa nu retrogradeze ca sa mai jucam derbyuri si sezonul viitor
ADVERTISEMENT

Francezul Harlem Gnohere a avut un mesaj pentru Dinamo după ce echipa lui, FCSB a învins-o pe Astra cu scorul de 1-0! Atacantul speră că gruparea din Ștefan cel Mare să nu retrogradeze.

„Sper ca suporterii să vină în număr mare cu Dinamo ca să obținem cele 3 puncte, fac un apel la suporteri să vină, e un meci special pentru mine. Am fost la Dinamo și sper să iau cele 3 puncte. Nu cred ca la nivelul derby-ului locul în clasament e important. Am jucat acolo, jucătorii lui Dinamo ne vor face viața dificilă. În meciul precedent încheiat 3-3 cred că meritam cele 3 puncte. Sper ca Dinamo să nu retrogradeze, Bucureștiul are nevoie de acest duel, de acest derby. Sper să urce în clasament și să mai jucăm derby-uri în sezonul viitor”, a declarat Harlem Gnohere

ADVERTISEMENT

Gnohere, mesaj pentru Dinamo după FCSB – Astra 1-0!

Gnohere a fost căpitan al FCSB-ului în premieră și a ținut să mulțumească antrenorului și coechipierilor. Francezul a strâmbat însă din nas atunci când a fost întrebat de starea gazonului.

„A fost o senzație bună pentru mine să fiu căpitan al acestei echipe. Le mulțumesc coechipierilor și lui Dică pentru că mi-a dat această posibilitate să fiu căpitan. Da, am fost surprins, câteodată sunt lucruri la care nu te aștepti. Sunt mândru că am fost căpitan, am jucat la capacitate maximă, ba chiar mai mult ca de obicei, ca sa îi bucur pe suporteri. Astra ne-a pus probleme în prima repriză, prima parte dificilă, am intrat bine în partea doua. Intrarea lui Moruțan a fost bună, am jucat un fotbal bun în repriza a doua. E important pentru mine în plan personal că sunt în fruntea golgheterilor, dar cele mai importante sunt cele 3 puncte. Mingea sărea ciudat din cauza gazonului, era un fotbal mai bun dacă aveam un teren bun. Grație lui Bălgrădean am luat cele 3 puncte, au avut și Astra ocazii, dar felicitări lui Bălgrădean”, a mai adăugat Gnohere

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: