Gnohere n-ar fi o pierdere: "Steaua nu slăbeşte niciodată!"

fcsb, steaua, lucian sanmartean, florin nita, harlem gnohere

Lucian Sănmărtean a vorbit despre transferurile făcute de FCSB şi spune că o eventuală plecare a lui Harlem Gnohere n-ar slăbi echipa.

Lucian Sănmărtean  revenit în fotbalul românesc, la FCVoluntari. Mijlocaşul trecut şi pe la FCSB spune că echipa antrenată de Nicolae Dică are foarte mulţi jucători de calitate şi crede că eventualele plecări nu ar trebui să se simtă în jocul "roş-albaştrilor", datorită calităţii înlocuitorilor. 

Fostul "magician" de la Steaua a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec, atacant ce a reuşit primul gol în actuala stagiune de campionat abia etapa trecută, cu Gaz Metan Mediaş.

"A avut probleme din cauza accidentărilor"

”Dacă va pleca şi Gnohere, după transferul lui Niţă, atunci vom putea vorbi de două pierderi pentru Steaua, pentru că Florin a făcut un sezon excepţional iar Gnohere este şi el un atacant prolific. Dar, nu vor fi pierderi mari pentru că cei de acolo au jucători care-i pot suplini pe aceştia.

Steaua nu slăbeşte niciodată, findcă are mereu jucători capabili să facă diferenţa.Denis Alibec s-a antrenat foarte bine, nu mai are probleme medicale, a făcut o pregătire centralizată ca la carte şi cred că se va impune la Steaua. Este un fotbalist bun, care a avut probleme din cauza accidentărilor”, a spus Sănmărtean pentru Prosport.