Gnohere n-ar fi o pierdere: “Steaua nu slăbeşte niciodată!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/02/2018, 09:48
Gnohere n-ar fi o pierdere: “Steaua nu slăbeşte niciodată!”

Lucian Sănmărtean  revenit în fotbalul românesc, la FCVoluntari. Mijlocaşul trecut şi pe la FCSB spune că echipa antrenată de Nicolae Dică are foarte mulţi jucători de calitate şi crede că eventualele plecări nu ar trebui să se simtă în jocul “roş-albaştrilor”, datorită calităţii înlocuitorilor. 

Fostul “magician” de la Steaua a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec, atacant ce a reuşit primul gol în actuala stagiune de campionat abia etapa trecută, cu Gaz Metan Mediaş.

“A avut probleme din cauza accidentărilor”

”Dacă va pleca şi Gnohere, după transferul lui Niţă, atunci vom putea vorbi de două pierderi pentru Steaua, pentru că Florin a făcut un sezon excepţional iar Gnohere este şi el un atacant prolific. Dar, nu vor fi pierderi mari pentru că cei de acolo au jucători care-i pot suplini pe aceştia.

Steaua nu slăbeşte niciodată, findcă are mereu jucători capabili să facă diferenţa.Denis Alibec s-a antrenat foarte bine, nu mai are probleme medicale, a făcut o pregătire centralizată ca la carte şi cred că se va impune la Steaua. Este un fotbalist bun, care a avut probleme din cauza accidentărilor”, a spus Sănmărtean pentru Prosport.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.