Fotbal intern

Gnohere, ofertă de transfer! FCSB-Hajduk poate fi ultimul meci în România! Becali confirmă

16.08.2018 | 12:39
Gnohere oferta de transfer FCSBHajduk poate fi ultimul meci in Romania Becali confirma

Gnohere, ofertă de transfer! FCSB – Hajduk Split ar putea fi ultimul meci al lui Harlem Gnohere la echipa lui Gigi Becali. Golgeterul ultimului sezon din Liga 1 Betano a primit o ofertă de transfer pe care patronul FCSB se gândește dacă o acceptă sau nu după ce echipa sa va juca returul cu croații din turul 3 preliminar al Europa League.

UPDATE, ora 19:40. Gigi Becali a confirmat într-o intervenţie telefonică informaţia oferită de FANATIK.RO conform căreia Harlem Gnohere este dorit de o echipă în ţările arabe care pune pe masă două milioane de euro pentru transfer:

“Voiam 1 milion pe el și cei care n-au dat 1 milion, au revenit. Dar le-am zis că acum nu mai e 1 milion e 1,5 milioane. După ce a jucat cu Hajduk, a doua zi m-au sunat că dau 1,5 milioane. Păi, da, dar acum e 2 milioane. Eu mă tin de cuvânt, dar acum a crescut în valoare. N-au dat 2 milioane, dacă o să dea telefon o să le cer acum 2,5”


Oferta de transfer pentru „Bizon” a venit din țările arabe, de la o echipă care pune pe masă două milioane de euro pentru a-și asigura serviciile atacantului. Inclusiv apropiații lui Becali sunt foarte secretoși privind numele ofertantului, patronul cerându-le să-și țină gura pentru că și el va deveni mai diplomat de acum înainte când este vorba despre transferuri. Tocmai pentru că foarte multe dintre acestea nu s-au realizat, fiind vorba nu doar despre plecări, dar în principal de achiziții.

Gnohere, ofertă de transfer. Cât vrea Becali ca să-l lase să plece

Gigi Becali a avut deja primele discuții cu partea arabă, anunțând două probleme importante. Nu va lua nicio decizie în privința lui Gnohere decât după terminarea dublei cu Hajduk Split din Europa League și, lucrul cel mai important, vrea 3.000.000 de euro pentru a fi de acord cu transferul „Bizonului”. Așa că tratativele pentru Gnohere se vor relua abia a doua zi după returul cu Split.

Nu este prima oară când se discută despre transferul lui Gnohere de la FCSB în această vară. Becali își propusese să vândă ambii atacanți în pauza competițională, și pe Alibec, și pe Gnohere, dar condiția era să găsească alte variante. Cum nu a reușit acest lucru, a plecat doar Alibec, care oricum nu mai era primit la echipă, iar Bizonul a rămas.

Gnohere, ofertă de transfer! E și acum golgeterul Ligii 1

Atacantul francez a suferit o operație la finalul sezonului trecut, astfel că și-a reluat pregătirea alături de colegi mult mai târziu. A lucrat individual mult timp, a intrat abia în ultimele meciuri amicale înainte de începerea campionatului, iar prima etapă a ratat-o dintr-un motiv uluitor. Iar urmarea s-a văzut, FCSB pierzând surprinzător la Giurgiu, cu Astra.

„L-am lăsat în afara lotului pentru că are un kilogram în plus. Nu va mai fi lăsat în afara lotului. Dică nu trebuia să-l lase în afara lotului pentru meciul de la Giurgiu. Am fost de acord la început, dar ne bazăm pe Gnohere”, a spus Becali după Astra – FCSB 1-0.

Ulterior, Gnohere a intrat în echipă și a dat gol la primul meci, chiar derby-ul cu Dinamo. Încet-încet și-a reintrat în formă, iar golurile au venit pe bandă rulantă: dublă contra Iașului, gol la Mediaș, Gnohere fiind și acum golgeterul Ligii 1, cu 4 goluri în 4 meciuri.

Becali îi dă drumul lui Gnohere dacă FCSB ratează calificarea!

Gnohere, ofertă de transfer. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali intenționează să-l lase pe Gnohere să se transfere dacă „roș-albaștrii” ratează calificarea în play-off-ul Europa League. Și este foarte posibil ca patronul să mai lase din pretențiile de 3 milioane de euro, pentru că este decis să valorifice la maxim lotul pe care-l are, mai ales dacă ratează Europa.

Harlem Gnohere are ofertă de transfer de la FCSB în țările arabe. Gigi Becali decide după meciul cu Hajduk Split
Harlem Gnohere are ofertă de transfer de la FCSB în țările arabe. Gigi Becali decide după meciul cu Hajduk Split

În cazul în care Gnohere pleacă, FCSB va rămâne într-un singur atacant veritabil, Raul Rusescu, și el abia sosit și departe de forma de competiție.

2.000.000 de euro este cota lui Gnohere pe site-urile de specialitate, adică exact cât oferă arabii

11 echipe are „Bizonul” în palmares, el venind la FCSB de la Dinamo în ianuarie 2017

250.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l aduce pe Harlem de la rivalii din „Groapă”

15 goluri a marcat „Bizonul” în sezonul anterior, fiind golgeterul Ligii 1 Betano alături de George Țucudean