Gnohere și Mitriță sau Coman și Țucudean? Ce atacant îţi doreşti pentru echipa ta?

13.09.2018 | 14:32
Gnohere si Mitrita sau Coman si Tucudean Ce atacant iti doresti pentru echipa ta
ADVERTISEMENT

Gnohere și Mitriță? Coman și Țucudean? Sau poate vei opta pentru o formulă de joc cu trei atacanți? Opțiunile în FootballCoin sunt numeroase și competiția devine tot mai strânsă. Azi vorbim vorbim despre atacanții cu cele mai mari șanse de a marca în cadrul meciurilor din etapa a opta a Ligii 1.

Cum este punctat un atacant pentru marcarea unui gol?

Atunci când marchează, un atacant primește opt puncte. Pentru ca jocul să fie echilibrat, jucătorii aflați pe celelalte posturi primesc mai multe puncte atunci când înscriu. Un fundaș, spre exemplu, primește 12. În rara eventualitate în care un portar trimite mingea în poarta adversă, el aduce 15 puncte managerului său.

ADVERTISEMENT

Atacanții au, desigur, o șansă mult mai mare să înscrie. Jucătorul Craiovei, Alexandru Mitriță este în momentul de față golgheterul Ligii 1, cu șapte reușite. Asta înseamnă că 52 din totalul de 162 de puncte FootballCoin au fost acumulate de Mitriță doar de pe urma golurilor.

Care sunt șansele ca Mitriță să rămână golgheter după etapa a opta? Destul de mari. Craiova, cea mai bună echipă în partidele din deplasare în acest sezon, întâlnește Gaz Metan Mediaș. Merită inclus Mitriță în echipa ta? La această întrebare va trebui să răspunzi tu.

ADVERTISEMENT

Care sunt jucătorii care contestă prima poziție a clasamentului ?

Harlem Eddy Gnohere (FCSB) – Fost jucător al lui Dinamo, atacant francez luat în calcul pentru naturalizare, al doilea cel mai bun marcator al Ligii 1. Gnohere a punctat de 6 ori, marcând un gol la fiecare 55 de minute. Misiunea atacantului este una dificilă de data aceasta. FCSB joacă în deplasare la CFR Cluj, într-un meci care poate schimba ordinea primelor două clasate.

Florinel Coman (FCSB) – Are doar 20 de ani și a marcat deja de 5 ori în doar al doilea său sezon pentru FCSB. Însă apărarea CFR Clujului ar trebui să îi pună ceva mai multe probleme decât în partidele anterioare. Cu toate acestea, fostul jucător al Viitorului poate intra în calcul pentru încheierea sezonului drept cel mai bun marcator al Ligii 1. Asta dacă nu este transferat de Chelsea între timp.

ADVERTISEMENT

 

George Țucudean (CFR Cluj) – Internaționalul român va reprezenta principalul motiv de îngrijorare a defensivei FCSB în derbyul de duminică. Țucudean va începe meciul încrezător. Atacantul a marcat în meciul României împotriva Serbiei, ajutând naționala să obțină un important punct în deplasare, în cadrul nou inauguratei Ligi a Națiunilor. Țucudean se bucură de poate cel mai bun sezon al carierei (asta dacă nu luăm în calcul memorabila confruntare împotriva luxemburgezilor de la Dudelange) și trofeul de golgheter pare, în acest moment, un obiectiv realizabil.

Selecția ta pentru FootballCoin

Acum, tot ceea ce a rămas este să îți alegi echipa pentru competiția FootballCoin. Pentru concursul cu meciuri din Liga 1, te poți înscrie până Sâmbătă la ora 17:45.

ADVERTISEMENT

Desigur, FootballCoin organizează și alte competiții gratuite, care includ meciuri din cele mai importante campionate ale Europei. Nu vom uita să premiem cei mai buni manageri, cu premii exprimate în propria criptovalută a jocului, XFC coin. Este momentul să îți demonstrezi calitățile de manager.

 

 

 

ADVERTISEMENT